Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Fic - Az újratalálkozás

Bevezető

   
A háború kitört. A még két életben maradt Jinjuriki élete a tét. Minden ország összefogott, hogy megvédjék őket, és önmagukat a maszkos Akatsuki Hold szeme tervétől. Az öt Kage a csatamezőn vállvetve harcol a halott Madara ellen, aki teljes erejével képes szembe szállni velük az Edo Tensei miatt. A történet ekkor veszi kezdetét...

01. rész

   
A harc menete gyorsan fordult. Asuka kardjával hatalmasakat csapott a rá támadó ál-társaira. Minden egyes Zetsu azonnal áramütésben és darabokban rogyott a földre. A lány dühe magasra tüzelte a kardját körülvevő villámokat. Asuka káromkodott és nyirbálta a körülötte lévő támadókat.
- Mit képzeltek?! Azt hiszitek megtámadhatjátok a falunkat és a barátaimat? Ezt nektek szemetek! - majd újabb csapással sújtott két Zetsut. Az osztag, amelyben volt a közelharcosoké, nyomultak előre, hogy később egyesüljenek a többi osztaggal is. Asuka élen járt a tombolásban, ehhez nagyon jól értett. Szerencséjére senki sem bánta ezt, mert így sokkal biztonságosabb harcot biztosított a nála gyengébbeknek. Az osztag haladt.

02. rész

   
A Biarigannal könnyű volt a tájékozódás. A mozgása felgyorsult, a mozdulatai pontosabbak lettek. Ezelőtt alig használta a szemét, mert haragudott, hogy szinte csak orvosi jutsukhoz lenne alkalmas. Most kezdte belátni, mekkorát tévedett. Az ellenségei chakra lenyomatában kis fekete pontokat látott, ettől különböztek a lemásolt emberektől. Egyetlen apró különbség. És elég volt, hogy az útja közben feltüzeljék. Érezte, hogy most még erősebb, mint valaha. És most megmutathatja, hogy ő ennél sokkal többre képes. A szemei végre őt szolgálták.
Chiaki nyomult előre, de közben irtotta a fekete lenyomatos chakrával rendelkező Zetsukat. Élvezte ezt az iramot. Végre kedvére tombolhat, és senki sem fogja letorkolni érte, mint otthon általában.

03. rész

   
A lányok igyekeztek minél gyorsabban és magasabban futni. A csatatéren az embereket kerülgetve jóval lassabban haladtak volna. De így órák alatt elérték a célt. Útjuk a Kagek csatamezejére vezette őket.
- Pihenjünk két percet, mielőtt belevágunk a lecsóba. - szólt Chiaki, miközben alig kapott levegőt. Megálltak hát, és tisztes távolságból nézték az előttük zajló ádáz csatát. Az öt Kage még mindig a Susanoo leverésével küszködött, de nem jutottak át, hogy megsebezzék a mögötte támadó Madarat.

04. rész

   
Chiaki felkészült a támadásra. A Biarigannal ő is látta az Ayumi által megnevezett gyenge pontokat. Még mindig nem hitte el, hogy ennyire kézenfekvő lenne. De akkor is, kénytelen volt elindítani a támadást. Mert az az álnok féreg csak játszott velük. Vigyorogva várta a lépésüket. Ő nem sietett sehová.
Asuka minden irányítást az ikrekre hagyott. Ez a szemek csatája lesz, ebben nem tud részt venni. Így csak azt teszi, amit elvárnak tőle. A második lépés az övé.
Ayumi mély lélegzetet vett. Kereste a bukkanókat, hogy mi legyen az első lépés. De már tudta, itt Chiaki fogja vezetni a harcot, mert Asukával együtt indulnak el. Övé a védelem. Megvédeni az ötöst. Akik közül az egyikük olyan értékes számára. De nem lehet önző, nem csak miatta jött ide. A saját életét is meg akarja változtatni ezzel a küzdelemmel. Ő nem lesz Mizukage. Nem akarja ezt a posztot...

05. rész

   
- Nem! Nem ölheted meg a nővérem! - ordított Chiaki, miközben eszét vesztve futott a vérengző Madara felé. Asuka mellette nyeldeste könnyeit. Ez már neki is túl sok volt.
A Kazekage gyorsabb volt náluk, ő már a homokkal megtámadta a halottat. Mind tisztában voltak vele, hogy addig nem rohanhatják le teljes erővel, míg a lány a kezei között van. Ennek ellenére egyikük sem hátrált meg.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!