Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Navigáció

Ha bármilyen kérdésed van ott a Vendégkönyv/Hirdetőkönyv, Egyéb ficek, valamint az oldal eddigi Külsejei és a Bejárat...


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

A design a Sam and Aemy Design munkája!
Fic - Anii munkája: Visszatérés
A nap magasan állt már, lassan és hidegen közeledett az est. A falu lakói behúzódtak otthonaikba, hogy csendesen vacsorázhassanak családjaikkal.

Így tett a falu legmagasabb tornyában ülő férfi is. Letette tollát, félretolta a még megmaradt tekercseket, és fáradtan, nagyokat sóhajtva elindult az étkező felé. Félúton összefutott bátyjával, aki mint minden szolgálat után, most is füstölgött.
- ezek a chuunin lányok mérhetetlenül kiborítanak! állandóan utánad koslatnak, és rólad kérdezősködnek. Mondd, nem lehetne, hogy elbeszélgetsz velük?!
A Kazekage ráemelte smaragdzöld szemét, majd enyhén megrázta a fejét.
- gondoltam... - sopánkodott Kankuruo.
Még be sem értek a helyiségbe, de már messziről hallották nővérüket:
- ideje volt! Hol voltatok?
- Nem késtünk Temari, még fél 8 sincs.
Temari idősebb öccsére meredt, majd leült az asztalhoz. Csendesen vacsorához láttak, majd az este teázással zárult. Ekkor Temari újra megszólalt:
- Jó lenne egy fürdő a faluba.
Gaara ránézett, majd csendesen válaszolt a teája mögül:
- Az itteni viszonyok között lehetetlen kialakítani egy fürdőt. A falu vízigényét is nehéz teljesíteni, egy fürdőt képtelenek lennénk kivitelezni.
Temari épp szólt volna, mikor hatalmas robaj rázta meg a tornyot. Mindhárman talpra álltak, majd a Kazekage vezetésével a tetőre siettek.
- Ha ha ha ha...! Ilyen könnyen még sehova sem jutottam be! - A tetőn egy férfi hahotázott, testén a bőrszínét kivéve minden fekete volt.
- Ki maga?! - kérdezte Temari, miközben hatalmas legyezőjét nyitotta szét.
A férfi gúnyos tekintettel meredt rá, majd még gúnyosabb tekintettel szólalt meg:
- A Kazekage posztját akarom. Add nekem, és cserébe életben maradsz.
Kankuruo és nővére megbotránkoztak a férfi szavain, de Gaara arcáról semmilyen érzést nem lehetett leolvasni.
- Nem áll szándékomban lemondani a posztomról. - szólt hűvösen.
- Hát akkor... jól fogok szórakozni! - vicsorgott a férfi, majd karba tett kezeit leengedte. Kazekage és testvérei védekező pozíciót vettek fel. Ellenfelük szeme vészesen csillogott. Gaara testén furcsa érzés hatalmasodott el, majd a körülötte forgolódó homokja hirtelen rendszertelenül kezdett el mozogni.
- Még soha sem romlott meg a kontrollom. - gondolkozott Gaara. A homok, mely eddig szó nélkül engedelmeskedett neki, most porozva a földre hullott. A fiatal Kage zavarba jött. Ismét megemelte a kezét, de a homok újra a földre hullott. Ellenfele elégedetten vigyorgott, majd arrogánsan megszólalt:
- Ó, nem meséltem? Gátolni tudok mindenkit, akinek a megfigyelésével elég időt töltök.
Temari és Kankuruo öccsük elé ugrottak, és mindketten támadásba lendültek. De sajnos az ő Jutsujaik is ugyanúgy széthullottak. Mindhárman kétségbeesetten próbálták megfékezni támadójukat, sikertelenül.
- nem adhatjuk fel! valahogy meg kell állítanunk! - Kiáltotta Temari...

Ebben a pillanatban a falut körülvevő hatalmas sziklasor előtt három csukjás alak állt meg.
- Hol vannak a shinobik? - értetlenkedett a bal szélső.
- Talán épp váltás van, ezért... - nem volt ideje befejezni mondandóját a középen állónak, mert a környéket hatalmas robbanás rázta meg. Azonnal város felé vették az útjukat.
- Minden tele van kátyúkkal! - néztek körbe.

- Gaara! - ordított Temari, de hiába, hisz öccse száján és orrán dőlt a vér.
- A kis önérzetes! - röhögött a fanatikus, majd saját homokját fordította a Kazekage ellen. Az első adag homokkal eltörte a jobb kezét. Látva, hogy mindhárman tehetetlenek ellene, újra körülfogta homokkal, ezúttal teljesen körbezárta. A Gaara teste körül terjedő homok egyre közeledett felé, majd hangos reccsenéssel összezáródott.
- Ne! - Üvöltötte Temari és Kankuruo, hiszen ez Gaara halálos támadása, és most ellene csapott le a homok... Feszülten figyelték a pontot, ahol az öccsük állt. A porfelhő lassan oszlani kezdett. A földön egy sötét árny kezdett kibontakozni. A testvérek szeme kikerekedett: lehetetlen, hogy a ifjú vezetője a saját technikájától halljon meg! A füst feloszlott. Gaara pedig felemelte fáradt tekintetét az előtte álló alakra.

Ayumi dühösen tornyosult előtte, kezében egy két oldalt éles dárdával.
- Kik vagytok? - kérdezte a fanatikus, cseppet sem kedvesen. - Hogy meritek megzavarni a szórakozásomat?!
- A 13.-as csapat! - válaszolta Ayumi, de hangja remegett a dühtől. Chiaki és Asuka előrébb léptek, de társuk tekintete megálljt parancsolt nekik. Mindketten értették, az a férfi a legsúlyosabb hibát követte el...
Ayumi nem fecsérelte az idejét. Felemelte két kezét, majd gyors mozdulatokkal egy Jutsu jeleit formálta. A fanatikus képtelen volt követni a jelek sorrendjét, rájött, ezt a Jutsut nem ismeri. Mire rájött, ideje lenne távozni, a teste köré jégtömb gyűlt: a földtől a nyakáig. Mozdulni sem volt képes.
- Egy jégtömb? - Ebből kitörök te ostoba! - vihogott a férfi, és neki is állt fészkelődni. De nem történt semmi. Pár másodperc kaparászás után a férfi zihálni kezdett, majd sápadni.
- Ez a Jégbörtön Jutsum. A jégtömb a te chakrádból táplálkozik. Sosem juthatsz ki a szorításából. - felelte undorral teli hangnemben Ayumi. Ellenfele egyre idegesebben próbálta a jeget széttörni, rengeteg próbálkozása után elájult. Ekkor Ayumi hátat fordított neki, és féltérdre ereszkedett az eddig mögötte ülő férfihoz. Levette kesztyűjét, és gyógyítani kezdte a kimerült Kazekage eltört karját.
- Elit Jounin lettem. Többet nem megyek el innen...

 

A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!