Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad!

FanFiction for Naruto

Frissek, Openingek, Részek, Képek a történethez, Érdekességek és Extrák
 
Navigáció


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...

Ha bármilyen kérdésed van ott a Vendégkönyv/Hirdetőkönyv, valamint az oldal eddigi Külsejei...

 
Cserék
Az elmúlt években sok barátunk bezárt, oldalaikat megszüntették, így maradt csak ennyi cserénk. Ez elszomorító, így újabb barátokat keresünk. Ha te úgy érzed, csatlakoznál hozzánk, várjuk üzeneted.

InuYasha & Fushigi Hama & Katara & Naruto & Nss & Gaara-fansite & Barukiriinosekai & Yuu-Wonderland & Zoey és Layla & Sakura-web & Naruto-Daily & Anime1614 & Rocksavingfoundation.gp & Utapau.gp & Raventails.gp &
 
Twitter

 
Erre járók
Indulás: 2008-11-08
 
Bejárat
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A design a Sam and Aemy Design munkája!
Fic - Anii munkája: Visszatérés
A nap magasan állt már, lassan és hidegen közeledett az est. A falu lakói behúzódtak otthonaikba, hogy csendesen vacsorázhassanak családjaikkal.

Így tett a falu legmagasabb tornyában ülő férfi is. Letette tollát, félretolta a még megmaradt tekercseket, és fáradtan, nagyokat sóhajtva elindult az étkező felé. Félúton összefutott bátyjával, aki mint minden szolgálat után, most is füstölgött.
- ezek a chuunin lányok mérhetetlenül kiborítanak! állandóan utánad koslatnak, és rólad kérdezősködnek. Mondd, nem lehetne, hogy elbeszélgetsz velük?!
A Kazekage ráemelte smaragdzöld szemét, majd enyhén megrázta a fejét.
- gondoltam... - sopánkodott Kankuruo.
Még be sem értek a helyiségbe, de már messziről hallották nővérüket:
- ideje volt! Hol voltatok?
- Nem késtünk Temari, még fél 8 sincs.
Temari idősebb öccsére meredt, majd leült az asztalhoz. Csendesen vacsorához láttak, majd az este teázással zárult. Ekkor Temari újra megszólalt:
- Jó lenne egy fürdő a faluba.
Gaara ránézett, majd csendesen válaszolt a teája mögül:
- Az itteni viszonyok között lehetetlen kialakítani egy fürdőt. A falu vízigényét is nehéz teljesíteni, egy fürdőt képtelenek lennénk kivitelezni.
Temari épp szólt volna, mikor hatalmas robaj rázta meg a tornyot. Mindhárman talpra álltak, majd a Kazekage vezetésével a tetőre siettek.
- Ha ha ha ha...! Ilyen könnyen még sehova sem jutottam be! - A tetőn egy férfi hahotázott, testén a bőrszínét kivéve minden fekete volt.
- Ki maga?! - kérdezte Temari, miközben hatalmas legyezőjét nyitotta szét.
A férfi gúnyos tekintettel meredt rá, majd még gúnyosabb tekintettel szólalt meg:
- A Kazekage posztját akarom. Add nekem, és cserébe életben maradsz.
Kankuruo és nővére megbotránkoztak a férfi szavain, de Gaara arcáról semmilyen érzést nem lehetett leolvasni.
- Nem áll szándékomban lemondani a posztomról. - szólt hűvösen.
- Hát akkor... jól fogok szórakozni! - vicsorgott a férfi, majd karba tett kezeit leengedte. Kazekage és testvérei védekező pozíciót vettek fel. Ellenfelük szeme vészesen csillogott. Gaara testén furcsa érzés hatalmasodott el, majd a körülötte forgolódó homokja hirtelen rendszertelenül kezdett el mozogni.
- Még soha sem romlott meg a kontrollom. - gondolkozott Gaara. A homok, mely eddig szó nélkül engedelmeskedett neki, most porozva a földre hullott. A fiatal Kage zavarba jött. Ismét megemelte a kezét, de a homok újra a földre hullott. Ellenfele elégedetten vigyorgott, majd arrogánsan megszólalt:
- Ó, nem meséltem? Gátolni tudok mindenkit, akinek a megfigyelésével elég időt töltök.
Temari és Kankuruo öccsük elé ugrottak, és mindketten támadásba lendültek. De sajnos az ő Jutsujaik is ugyanúgy széthullottak. Mindhárman kétségbeesetten próbálták megfékezni támadójukat, sikertelenül.
- nem adhatjuk fel! valahogy meg kell állítanunk! - Kiáltotta Temari...

Ebben a pillanatban a falut körülvevő hatalmas sziklasor előtt három csukjás alak állt meg.
- Hol vannak a shinobik? - értetlenkedett a bal szélső.
- Talán épp váltás van, ezért... - nem volt ideje befejezni mondandóját a középen állónak, mert a környéket hatalmas robbanás rázta meg. Azonnal város felé vették az útjukat.
- Minden tele van kátyúkkal! - néztek körbe.

- Gaara! - ordított Temari, de hiába, hisz öccse száján és orrán dőlt a vér.
- A kis önérzetes! - röhögött a fanatikus, majd saját homokját fordította a Kazekage ellen. Az első adag homokkal eltörte a jobb kezét. Látva, hogy mindhárman tehetetlenek ellene, újra körülfogta homokkal, ezúttal teljesen körbezárta. A Gaara teste körül terjedő homok egyre közeledett felé, majd hangos reccsenéssel összezáródott.
- Ne! - Üvöltötte Temari és Kankuruo, hiszen ez Gaara halálos támadása, és most ellene csapott le a homok... Feszülten figyelték a pontot, ahol az öccsük állt. A porfelhő lassan oszlani kezdett. A földön egy sötét árny kezdett kibontakozni. A testvérek szeme kikerekedett: lehetetlen, hogy a ifjú vezetője a saját technikájától halljon meg! A füst feloszlott. Gaara pedig felemelte fáradt tekintetét az előtte álló alakra.

Ayumi dühösen tornyosult előtte, kezében egy két oldalt éles dárdával.
- Kik vagytok? - kérdezte a fanatikus, cseppet sem kedvesen. - Hogy meritek megzavarni a szórakozásomat?!
- A 13.-as csapat! - válaszolta Ayumi, de hangja remegett a dühtől. Chiaki és Asuka előrébb léptek, de társuk tekintete megálljt parancsolt nekik. Mindketten értették, az a férfi a legsúlyosabb hibát követte el...
Ayumi nem fecsérelte az idejét. Felemelte két kezét, majd gyors mozdulatokkal egy Jutsu jeleit formálta. A fanatikus képtelen volt követni a jelek sorrendjét, rájött, ezt a Jutsut nem ismeri. Mire rájött, ideje lenne távozni, a teste köré jégtömb gyűlt: a földtől a nyakáig. Mozdulni sem volt képes.
- Egy jégtömb? - Ebből kitörök te ostoba! - vihogott a férfi, és neki is állt fészkelődni. De nem történt semmi. Pár másodperc kaparászás után a férfi zihálni kezdett, majd sápadni.
- Ez a Jégbörtön Jutsum. A jégtömb a te chakrádból táplálkozik. Sosem juthatsz ki a szorításából. - felelte undorral teli hangnemben Ayumi. Ellenfele egyre idegesebben próbálta a jeget széttörni, rengeteg próbálkozása után elájult. Ekkor Ayumi hátat fordított neki, és féltérdre ereszkedett az eddig mögötte ülő férfihoz. Levette kesztyűjét, és gyógyítani kezdte a kimerült Kazekage eltört karját.
- Elit Jounin lettem. Többet nem megyek el innen...

 
Firkák
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: A vérmes kapcsolat A történet egy szerelmes pár: Kiba és Chiaki viszontagságairól szól. Képesek lesznek megtartani egymást?! Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Egyéb történetekről szóló ficek
Yaro írta: A Fattyú A második golyó meghaladtával a többi is szabadon engedte tartalmát. Amateon ösztönösen maga elé emelte karját. Így nem láthatta, mi történik a többiekkel. Azt azonban ő is megérezte milyen, mikor egy ilyen villám megnyaldossa...

Yaro írta: Morgena csókja Meztelenül hevertem az ágyon. Akár a toroni festmények nő alakjai, kihívón és szégyentelenül. Aznapi szerelmemet néztem, ahogy az megpróbálja összeszedni szerteszét dobált ruháit...

Yaro írta: Álom Halk sikolyokat engedtek útjára a dámák. Lassú, szánalmasan lassú csoszogást hallott a háta mögül, ami azért egyre gyorsult. Mérlegelt egy pillanatig majd döntött...

Yaro írta: Lakoma A csengés, amit eddig hallott átcsapott krákogássá, valamiféle beszéddé, ismétlődő szavakká. Megpróbálta elméjét kiüríteni és a hangra összpontosítani. A krákogás, suttogássá, majd szavakká formálódott. Pontosabban egy szóvá: Árulók!

 

**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok