Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Fic - A Rivális

A Negyedik nagy shinobi háború után fél évvel Oguri Ayumi végleg kapott engedélyt a Mizukage-tól, hogy a Homok faluba költözhessen. Természetesen nyomós indok nélkül nehéz lett volna ezt elérni, így végül Ayumi "személyes okokat" jelölt meg költözésének céljául.

A faluban rengeteg munka és segítségre volt szükség, így a Kazekage különösebben nem faggatózott a lány döntéséről. A férfi a "személyes okokat" az Orvosi csapat vezetőjének való pozíció betöltésének vélte. A Homokban ugyanis sosem volt túl erős az orvosi egység, és a vezetőjük is csak chuunin szintű volt. Így semmi akadálya nem volt annak, hogy egy erős, elit Jounin töltse be ezt a pozíciót. Az persze csak javított az arányokon, hogy Ayumi nem csak az orvosláshoz értett, hanem képzett harcos is volt, bár víz ninja ként kicsit nehéz dolga lesz. A Kazekage úgy vélte, egyenlőre minden kéz segíthet, Ayumi később is változtathat a döntésén.
Nem sokkal a falu építési és helyre hozási kísérletei után a Kazekage egy távoli kereskedő faluba vette az irányt kíséretével, a legközelebbi Kage-Találkozó végett. Ebben a küldetésben a 3. fő szerepét nem Temari, hanem Ayumi kapott szerepet, mivel a testvérek legidősebbike jelenleg Konohában szervezte a következő chuunin vizsgát.
- Ne aggódj a falu miatt Kazekage-sama. Mi majd kézben tartjuk a dolgot! - mosolygott Baki a távozó vezetője felé.

Alig pár óra séta után Kankuro fordult a barna hajú lányhoz.
- Nem izgulsz kislány? - vigyorgott felé. - Elég rég óta nem voltál küldetésen, és velünk még sohasem. - A lány rápillantott, majd felhúzta a szemöldökét. Pontosan tudta, hogy Kankuro még mindig zabos rá, amiért réges-régen chuunin ként elverték őt és nővérét Asukával.
- Majd meglátjuk történik-e valami az elkövetkező napokban. De nem kell félned, majd megvédelek. - fordult felé, hogy viszonozza a festett képű tekintetét. Kankuro annyira megdöbbent a válaszon, hogy egy pillanatra elvesztette az egyensúlyát. A lány egy újabb strigulát húzhatott győztesként Kankuro fölött. Miközben ők folytatták éles csevegésüket a Kazekage előre szegezte a tekintetét.
- Hosszú utunk lesz... - sóhajtott.

A faluba két nap alatt értek el. Az érkezőket egy szép íves kapu fogadta, két őrrel és egy kísérővel.
- fogadjátok mélységes tiszteletemet! Remélem megtaláljátok amit kerestek. Nálunk minden eladó! - rikoltotta a bajszos, pocakos férfi. Míg körbe hajlongta őket, beljebb és beljebb tessékelte a faluba a három utazót. Kankuro régen feladta a küzdelmet a lány ellen, mivel egyetlen találatot sem sikerült szereznie az úton idefele jövet. Most a duzzogás perceiben szitkokat sziszegett az orra alatt. Gaara nem foglalkozott mással, csak a találkozóval. Így rögtön kérte, hogy a szállásukra vezessék őket. A lány pedig örömmel ámult a sok csillogó eladó portékára. Egészen bele merült a nézelődésbe, míg véletlenül neki nem ment valakinek. A meglökött egyén elejtette kezéből a halas hordót. Nagy szemekkel bámult az őt fellökő lányra.
- Bocsáss meg! Nem figyeltem! - szabadkozott Ayumi, de ekkor a feltápászkodó srác felé lépett.
- Oguri... Oguri Ayumi! Há! Sosem hittem, hogy újra látlak! De most mégis itt vagy! - zavartan kacagott, és vakargatta a tarkóját. A lány pislogott, majd újra, és újra. Végül hosszú percek után felismerte az előtte vigyorgó srácot.
- Kazuho Takemaru... - Közben a történteket a három férfi türelmesen figyelte. Takemaru most megragadta a lány kezét, és magához húzta. Ayumi teljesen ledöbbent, de nem csak ő.
- Istenem! El sem hiszem! Egész idáig arról álmodtam, hogy majd ha újra találkozunk megkérhetlek, összeházasodunk és gyerekeink lesznek! Végre valóra válik. Olyan... Olyan gyönyörű lettél! A szemeid még mindig úgy ragyognak mint a jégcsapon megragadt vízcsepp! Annyira... Szóhoz sem jutok!... - kapkodta a levegőt, és közben folyamatosan a lány kezét markolászta. Ayumi mögött most a döbbent Kazekage és kísérőjük mellett Kankuro bősz vigyorgásba kezdett. Közelebb lépett, és megütögette a szőke hátát.
- Gratulálok! Igazán jól választottál! Ayumi okos, jól főz és még erős is. Jó helye lesz a halas standotokon! - kacagott fennhangon. A lány szépen lassan kihúzta kezét Takemaru ujjai közül, majd segítség kérően pislogott hátrafelé.
- Bocsáss meg, de most küldetésen vagyok. De amint lehetséges... ö... - makogott a lány.
- Induljunk. - Szólt közbe hűvösen a vörös, és így elindultak a szállásuk felé. Takemaru pedig boldogan integetett a lány után.
- Alig várom, hogy később találkozzunk!

Kicsit később a lány a fürdőben bujkált.
- Teljesen hideg zuhanyként ért a támadása... Takemaru... Már évek óta elfelejtettem, hogy mit érez irántam. Hogy mondjam meg neki, hogy én sohasem... Főleg most nem... - elmélkedett magában. Míg a vacsorához készülődött teljesen elmerengett. Csak akkor döbbent rá, hogy az asztalnál mind ott lesznek, mikor Kankuro megszólította.
- Mondd, honnan ismered ezt a szőke srácot? Nagyon rajong ám érted. - harapott bele az ételébe. A lány csak nézte a tányérját.
- Mikor hat évesek lettünk Chiaki egy tűzijátékot készített ajándékba magunknak. A szomszéd gyerekek megirigyelték, és meg akarták verni emiatt. Takemaru is köztük volt. Ő volt az egyik legerősebb a fiúk között. Az akciójukba nem számoltak bele, és csúfos véget ért a verekedés. Chiakihoz el sem jutottak, mert én győztem le őt. A többi bátor legény meg megfutamodott. Az eset után Takemaru megváltoztatta a véleményét rólam és a húgomról. Elhatározta, hogy én leszek a felesége, mert csak neki lehet ilyen remek lány az életében. Azt hittem ezt idővel kinövi majd, de most úgy látom tévedtem... - tekintete keserű volt. Az asztal másik felén a Kazekage szólalt meg.
- Boldognak kellene lenned, hogy valaki számára ennyire fontos vagy. - szavai mélyen szúrták a lányt. Ayumi arca sápadt, majd vörös lett. Légzése felgyorsult.
- Mindenki számára vannak fontos és kevésbé fontos emberek. Úgy ahogy mindenkinek, nekem is jogom van eldönteni, ki mennyire fontos az életemben. Bocsáss meg, de nincs jogod hozzá, hogy kioktass! - távozott az étkezőből. Még sosem érzett ilyen dühöt a Kazekage felé. És most magára is dühös lett, hogy ilyen szavakat engedett meg magának a felettese felé. Ugyanakkor más is bántotta. Gaara szavai sokkal jobban bántották, mint kellett volna. Míg az épület előtt szobrozott, gondolataiba merülve - valaki megszólította.
- Ayumi! Végre megtaláltalak! Kérlek, vacsorázz velem! - mosolygott kedvesen. Ő pedig elfogadta a meghívást. Hisz valahogyan el kell számolnia a múlttal és a jövővel is.

- Takemaru... Nagyon rég találkoztunk. Nem is tudom, mi történt veled, mióta elköltöztetek otthonról. De tudod... Én is a Homok faluba költöztem. Ott vagyok az orvosi egység vezetője. Te pedig mint látom kereskedő lettél, mint az apád. Tudod... - próbálta rávezetni a szőkét, hogy útjaik így végleg elváltak.
- Tudtam, hogy belőled erős ninja válik majd, hisz mindig olyan okos és erős voltál. Annyira örülök, hogy újra látlak. Ezért... Kérlek, ne is váljunk el többet! Ha szeretnék most rögtön össze csomagolok, és veletek tartok a Homok faluba. - mosolygott rá. Így a barna hajú lánynak esélye sem volt visszautasítani őt.

A második napon míg a megjelent öt Kage tárgyalt, Ayumi erőt vett magán, és igyekezett kedvesen elmagyarázni mindent régi / új rajongójának.
- Kérlek Takemaru, szeretném ha rám figyelnél. Tegnap azt szerettem volna neked elmondani, hogy az útjaink régóta külön váltak. Hogy talán keresned kellene egy hozzád illő lányt. - figyelte erősen a fiú reakcióját. Takemaru viszont összehúzta a szemöldökét.
- Miről beszélsz?! Hiszen egyértelmű, hogy nekünk közös jövőben kell osztoznunk! - hadonászott. A lány próbálta félbe szakítani, és megfogta a vállát.
- Csak azt szerettem volna neked elmondani, hogy nem tudom viszonozni az érzéseidet.
- Hogyan?! Ezek szerint már van valakid? - hőkölt fel a szőke. A lány próbálta csitítani.
- Kérlek. Nem mondanám, hogy van, csak azt, hogy nem tudom...
- Ki az? - csapott az asztalra Takemaru.
- Kérlek Takemaru... Nyugodj meg...
- Ki az? - emelte fel a hangját, most már türelmét elvesztve a szőke hajú.
- Csak nem az a vörös, akire annyira odafigyeltél?! Ayumi! Válaszolj!
A lány riadt tekintete azonban mindent elárult. A vele szemben ülő most hátradőlt, és ökölbe szorította a kezét.
- Nem hiszem el! Nem hagyom, hogy... - fújtatott, majd hirtelen faképnél hagyta a lányt. Ő pedig, csak ült ott, és meg sem mert mozdulni. Egy darabig most biztosan nem lesz kedve vele beszélni, sőt talán el sem fog tudni tőle köszönni.

Nem sokkal később a tárgyalások után a szürkületben a szabadba kilépő öt Kage vacsorához készülődött. Útjukat azonban elállta valaki...
- Te ott! A tetovált fejű! Hozzád beszélek! - visított torka szakadtából Takemaru. Gaara leintette testvérét, hogy ne bántsa a félnótást, majd meghallgatja.
- Mit akarsz Gaara-tól? És hogy mered így megszólítani?! - kérdezte Kankuro idegesen.
- Nem hozzád szóltam festett képű! Engem ő érdekel! Te... Te elvetted tőlem a boldogságomat! Most azt ajánlom küzdj meg érte! Nem vagyok hajlandó csak úgy odaengedni neked! - majd egy kést húzott elő. Természetesen egyik Kage sem vette komolyan, de Gaara nem akarta bántani.
- Nem tudom miről beszélsz. De esélyed sincs ellenem. vond vissza a támadásod...
- Még mit nem te gyáva! Először elhódítod mások szerelmét, aztán még meg is futamodnál a párbaj elől?! Miféle férfi vagy te! - hadonászott a pengéjével.
- Ó, már értem. - mosolygott a Mizukage.
- Már értem, miért ragaszkodott Oguri Ayumi a "személyes okokra" a homokba költözéskor.
- Ha ez igaz, akkor hálásnak kellene lenned Kazekage, hogy valaki ennyire szeret téged... - nézett felé a Tsuchikage. Ekkor értette meg a vörös a lány kirohanását az előző este.
- Sajnálom, de nem fogok megküzdeni veled. Mert egyikünknek sincs joga döntést hozni más sorsa felett. - Takemaru leeresztette kezét a férfi szavai hallatán.
- Ígérd meg, hogy megvéded, és szeretni fogod!
- Nem ígérhetem. De a közelében leszek. Minden nap. - válaszolt Gaara.
Takemaru leszegett fejjel fordított hátat, és távozott.

Másnap, a 3 fős csapat a homok felé vette az irányt. Út közben egyikük sem szólt. Egy darabig.
- Sajnálom a korábbiakat. Nem volt igazam. Legközelebb talán te is könnyeben elmeséled majd a körülményeket is. - mosolygott kedvesen. A lány semmit sem értett, míg a Kazekage arcát fürkészte.
- Hö! Nagy ostoba volt az a Takemaru kölyök... Így kiállni ellened! Még hogy a szerelme... - ciccegett Kankuro, majd nyújtózott egyet. Ayumi ekkor döbbent rá, hogy valami fontos dologról maradt le. És hogy egyáltalán nem véletlen, hogy Gaara bocsánatot kért tőle. Lassan belé hasított a felismerés. Majd hirtelen szívinfarktus kerülgette. Legszívesebben elmenekült volna...

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!