Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 22. rész: avagy Sötétségben...

22. rész: avagy Sötétségben...

Az erdő sötét volt és nyirkos. A jég ráfagyott az ágakra, fogolyként körbe ölelve őket. Semmilyen állathang nem volt hallható ezen a környéken. Még a fákban élő bogarak sem képesek megélni itt. Csupán egyetlen élőlény tartózkodott az egyik fa tövében...

Guggolt, tarkóját a fa törzsének nyomva aludt. Őt nem zavarták a zord körülmények, hogy torkát mardossa a jég, a hideg körülöleli, és hogy egyes egyedül van ezen a környéken. Mert senki nem képes pár óránál többet kibírni ebben az ijesztő erdőben.
Ayumi lassan kinyitotta a szemét. A Biarigan messziről világított tekintetében. Szemének kékje soha nem volt ennyire világos. Ayumi tudta, hogy elérte azt a szintet, amit a régen kihalt klánjának tagjai. Hosszú hónapokba került, de megérte. Hiszen megígérték egymésnak a húgával, hogy túl szárnyalják a családot és a klánt, bármibe kerüljön is. A lány csak remélte, hogy Chiaki is lassan elérte ezt a szintet, bár tudta, hogy húgának nehezebb dolga van, hiszen ő az első és egyedüli, aki a ködfalu szülöttjeként nem víz elemű, hanem tűz képességekkel rendelkezik. Ayuminak volt elképzelése, hogyan használja a Biarigant és saját Chakráját, hiszen az öregek mesélték és tanították a jég és víz használatát. Ayuminak minden nap eszébe jutott: vajon húga meddig képes fejlődni? És valóban képesek lesznek ők ketten az egész klánt feléleszteni? Hiszen olyan kevesek ők ketten. Vajon mi lehet most velük? Gaara annyira hiányzott neki. És Naruto is. Mi lehet most a többiekkel?
Ayumi felállt. Leírt kezével pár jelet, majd összeérintette két tenyerét. Egy hosszú és vastag jéglándzsát formált, aminek mindkét vége tűhegyesen végződött. Megforgatta teste körül, egyre sebesebben. Majd feldobta a levegőbe, és közben ismét leírt pár kézjelet, mire azonnal két vízklón jelent meg , két víz lándzsával. A klónok püfölni kezdték a lányt, aki csak várta, hogy vissza essen tenyerébe a feldobott jég- lándzsa. A klónok ütötték a védőpajzsát, persze feleslegesen. Ahogy Ayumi a Jutsukat egymás után bemutatta, az példátlan. Nincs olyan ninja, aki ennyi Jutsut képes lenne egymás után, ilyen gyorsan bemutatni. Ayumi túlszárnyalta felmenőit, gyorsaságával és erejével.
Pillanatok alatt fagyasztotta meg a vizet, amit a klónok rázúdítottak, növelte és kicsinyítette a lándzsát, szúrt, rúgott és ütött, egymás után, miközben a Biarigan a szemében külön életet élt. Pásztázta a környéket, bármeddig ellátott vele.
A lány észrevette, hogy a Biarigan miatt sokkal gyorsabban és hatékonyabban tanul, ráadásul saját tecknikáit is képes tökéletesíteni. Ha nagyon koncentrál, a gyors ütéseket is képes lassabbnak látni, és kikerülni.
Lándzsájával sikerült leszúrnia egyik víz- klónját, mire a másik még dühösebben kezdett támadni.
Az egyik fa mögül kilépett egy lány. Sötét haja és sápadt bőre volt, szinte alig látszott valami az arcából, úgy be volt bugyolálva sálba és sapkába. Mikor a klón meglátta, rögtön rávetette magát. A lány megrémült és idegesen próbálta elintézni a támadót. Ayumi megsajnálta és pár mozdulattal megsemmisítette a klónját. A lány közben felugrott egy fa tetejére, onnan ordított le:
- Nem értem, mért támadnak meg mindig a klónjaid! Akár képesek lennének megölni is!
- Előfordulhat. - Nézett rá Ayumi. - Késtél. Mindig késel.
- Sajnálom, elaludtam. - Válaszolt a közben földet ért lány. - Mondd, mért eddzel még mindig ezekkel, - mutatott a tócsára, ami a klónból maradt - amikor legalább olyan veszélyesek, mint te?!
- Pont olyan erejük van, mint nekem. Nem gyengébbek és nem erősebbek. Így sokkal hatékonyabban eddzetek, ha olyanoktól kell megvédenem az életem, akik rendelkeznek olyan képességekkel, mint én.
A lány nagyon csúnyán és dühösen nézett rá. Ayumi eltakarította edzésének romos helyszínét.
- Egyébként is, megmondtam már, ha időben érkeznél, és nem késnél, elkerülhetnéd azt, hogy korán reggel menekülnöd kell a klónjaim elöl. - Oktatta ki Ayumi.
- Nem tudom, mért utálnak ennyre... Na mindegy. Indulhatunk?
- Persze. Akira jobban van? Sajnos még mindig nem jöttem rá, mi baja lehet. Furcsa Chakrája van és nem pontosan érzékelem, melyik testrészével is van a probléma. Hiába próbálkozom, olyan érzésem van, mintha sötétben tapogatóznék. Soha nem találkoztam még ilyen esettel. És kellemetlenül érzem magam a barlangban. Nem tudom megmagyarázni, miért...
A sötét hajú lányt látszólag nem nagyon érdekelték az effajta kétejek és monológok. Hiszen számtalanszor végig hallgatta már Ayumi sápítozását. Az orvosi ninja oldalba lökte, amitől a lány feljajdult. Mérgesen simogatni kezdte sz oldalát:
- Pontosan tudod Ayumi, hogy nem tudok mit kezdeni a kétejeiddel! Sajnálom, de én nem vagyok orvosi ninja és nem fogom fel, amit magyarázol! Ha értenék a gyógyításhoz, magam foglalkoznék Akirával. Mellesleg nem kellene zaklatnom téged nap mint nap, kitéve magam a hülye klónjaid gyilkolási vágyának!
- Jól van, Kurogone, ne húzd fel magad. - Csitította Ayumi. - Esküszöm emlékeztetsz Asukára. Ő is legalább ekkora hisztiket szokott csapni, apró pici dolgokból, amik...
Kurogone olyan dühösen és csúnyán nézett rá, hogy Ayumi inkább félbe hagyta a mondatot. A sötét szemű viszont bele jött a panaszkodásba és eszében sem volt abbahagyni.
- Kértelek, hogy ne menj az erdő ezen részébe, mert csapdák vannak mindenütt! Tudom, hogy te látod őket, de én nem! És ez kifejezetten hátrányt jelent a számomra, amikor meg kell keresnem téged! Ráadásul minden nap máshol vagy! Tudod te mekkora ez az erdő?!
Ayumi nem akarta elmondani, hogy a Biarigan pontos képet tár a szeme elé, mivel ezzel csak még jobban felhúzná a lányt; ezért inkább csak ment tovább, csöndben. Kurogone tovább ordítozott séta közben, mivel Hagu nevű társa nem hajlandó ebédet készíteni, és ez a feladat őrá, szegény védtelen lányra hárul.
Az erdő messzire elvitte Kurogone magas hangját.
Mire megérkeztek egy barlanghoz, a lány is kiordítozta magát, és szerencsére elment a hangja. Kurogone leírta a titkos jelet a barlang bejáratát védő sziklán, mire az feltárult és láthatóvá váltak az utat jelző mécsesek.
A két lány elindult. Ayumin ismét elhatalmasodott a szorongás. Ezen a helyen mindig. Nem tudta, miért. Ahogy azt sem tudta, hogy a klónjai mért támadják meg mindig Kurogonét.
A folyosó legvégén, a barlang legmélyén a legsötétebb helyiségben feküdt egy ágyon egy férfi. Arca szinte fehér volt, ajkai penge vékonyak. Aludt. Teste vékony volt és gyenge. Karjai feketék voltak. Ayumi nem tudott rájönni, mik okozhatták ezeket a sérüléseket. Leült az ágy mellé egy székre. Végigmérte a Biarigannal a beteget. Kurogone fájdalmas arccal, némán nézte a férfit.
Akira teste mozdulatlanul feküdt, csupán mellkasának fel- le mozgása mutatta, hogy lélegzik, él. Ayumi a férfi teste felé tartotta kezeit. Amint gyógyítani kezdte a sebeket, a férfi felnyögött. Teste rázkódni és tiltakozni kezdett, mintha nem tudná elviselni, hogy megpróbálják meggyógyítani. A Biarigan megmutatta Ayuminak, hogy mennyire negatívan reagál Akira teste a gyógyító Jutsukra. Amikor a férfi ordítani kezdett, és dobálta magát, Kurogone sírva könyörgött Ayuminak, hogy tartson szünetet.
- Ne haragudj, de ezt nem értem. Csupán gyógyítani próbálom, de minden alkalommal ez történik. Mintha ellen akarna állni a gyógyító Jutsuknak. Mintha valami méreg lenne, amit nem fogad be a teste. Nem értem...
- Semmi baj, Ayumi. Ha te nem vagy, ennyit sem javult volna az állapota. Köszönjük. Most már legalább mozog. Még ha kínjában is...
- A lány letörölte a könnyeit, hátat fordított és kisétált az ajtón, arcán mosollyal. Ayumi pedig ismét Akira felé tartotta kezeit.
Kurogone a konyhába ment. Mosolya egyre szélesebb lett, arca pedig sötétbe burkolta csillogó tekintetét.
- Nem adja fel.- Hagu világos szemei nézték őt a sarokból.
- Látod? Mondtam én, hogy Ayumi a mi emberünk.
- Várd ki a végét, Kurogone. A testvérem még mindig vár valamire...
A lány csak mosolygott, miközben Akira fájdalmas ordításai félbeszakították társalgásukat.

Kik ezek az emberek,
Akira, Hagu, Kurogone?
Ayumi magát mibe keverte,
Mi lesz ennek a vége?
Nincsenek színek,
Sötét minden-
Egyedül bajban lenni
A világ végén az erdőben...
"És merre vannak a többiek?"

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!