Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 28. rész: avagy Háború

28. rész: avagy Háború

Órák óta rohantak. A Byarigan fáradhatatlanul mutatta az utat. Ami az ikrek szeme elé tárult, mérföldes távolságban volt. Mégis mindent tisztán láttak. Egymás szavába vágva mondták el Asukának, hogy éppen mi történik.

Látták Naruto és Sasuke együtt működő támadásait, az emberek összetartó és erős rohamozásait. Miközben igyekeztek csökkenteni a távolságot, egyre kétségbeesettebbek lettek. Asuka állandóan Iruka felől érdeklődött, de a tömegben a lányok nem láthatták. Asuka kezdett kiborulni. Ayumi hiába érvelt, hogy valószínűleg a gyerekekre vigyáz Konohában, a szőke egyre jobban aggódott. Ayumin pedig kezdett elhatalmasodni a rémület, hogy hogyan fognak egy ekkora fát kiirtani. - Ne aggódjatok, mire odaérünk, kitalálunk valamit! - érvelt Chiaki, azt gondolva, hogy előbb érjenek oda, és végre kezdhessenek csatázni. Mindenütt föld, por , romok, kövek és sötétség vette körül őket. Az egész táj úgy nézett ki, mint amit éppen egyszer felrobbantottak. Növények sehol, állatok szintén. De ők csak rohantak.
Ayumi felmérte a lányokat. Asukán elhatalmasodott a pánik, képtelen lehiggadni. Chiaki minden áron harcolni fog, és információt szerezni. Ha teheti addig rohan, amíg el nem éri Narutót. Az ő, saját teste viszont még mindig túl gyenge. Az apró sérülései sem hegedtek be, és nem eleget pihent. Még mindig nem értek oda, pedig a csata már régen tart, mert nagyon sok a sebesült, és vannak halottak is. De mi lehet ez a burok, ami körbe veszi az embereket? Vörös és bugyborékol, mégis jó érzéssel tölti el. (Az ikrek még sosem látták a kilencfarkú Kurama chakráját.)
- Pár perc és odaérünk! - Bíztatja Asukát Ayumi. A szőkeség meresztgeti a szemét, és lassan embereket pillant meg, akik még messze vannak, de már annyira még sem.
- Mi ez a vörös izé? - kérdi Asuka
- Szerintem csak Naruto lehet! - Érvel a vörös. - Ez tuti a Kilencfarkú. Ha Naruto megtanult bánni a rókával és már ilyen szinten vannak, akkor nagyon le vagyok maradva!!!!
- Ha ez igaz, akkor nagyon lemaradtál, húgom! - Ayumi a sérülteket nézi. - Mi a terv?
- Én megyek Narutóhoz! A testvér mellett a helyem! - Komolyodik meg Chiaki.
- Én a sérültekhez tartok, Asuka, gyere velem! Chiaki, Ésszel!
Amint kezdenek eltávolodni egymástól, beérik az embereket. Mindenkin egységes fejpánt és vörös burok van. Minden shinobi elszánt és együtt harcol. Nem törődnek a sérüléseikkel. Ayumi Asuka kezét fogja, és húzza maga után. A közelben rábukkant egy ismerős arcra, hozzá szaladnak. Temari nagyon fáradt, de erős jellem lévén, tartja magát. Örül a lányoknak és a kezét nyújtja. Ayumi ellátja a sérüléseit, és további ápolásra szorulókat keres. Asuka a kagék felől érdeklődik, de Temari csak az irányt tudja megmutatni, hogy merre lehetnek. Ayumi szeme viszont jobban lát. Hogy nem vette észre eddig? Hisz olyan közel van. Megragadja Asuka balkezét és ismét maga után rántja. Addig meg sem áll, míg oda nem ér Gaarához. A Kazekage háttal áll neki, a többi Kage között. Asuka levegő után kapkodva, majd visítva veti magát Tsunade karjaiba és zokogni kezd a mellkasán. Az elveszettnek hitt szeretett rokon viszontlátása sokkal jobban kiborította, mint a tény, hogy épp egy háború közepén van. Alig érthető szavakkal, bömbölés közben mondja el, hogy halottnak hitte. Tsunade kénytelen pofon vágni, hogy térjen magához.
- Asuka, ezt majd megbeszéljük, ha túléltük! De most már koncentrálj!
A Kagék mind megfordultak a jelenet láttán. És Ayumi szégyellni kezdte magát, hogy így, fáradtan, sérülésekkel, szakadt ruhában és kócosan járul a legerősebb ninják szeme elé. A földet fixírozta, mikor egy pár szandál lépett a pontra, amit a földön bámult. Valaki megérintette a vállait és Ayumi érezte, hogy most fel kell néznie. Nem hallotta az ordításokat, Asuka bocsánatkérő bömbölését, sem a többi zajokat. Elhalkult előtte minden, csak az számított, amit maga előtt látott.
A Kazekage ruhája szakadt volt és koszos. Ayumi szíve kalapált és majd kiugrott a helyéről, de talán már annyira hiányzott neki ennek az arcnak a látványa, hogy volt mersze végre felnézni. Azok a zöld szemek őt nézték. Végig vizslatták a haját és homlokát, a csodálkozó száját, a vágásokkal teli arcát és nyakát, amiket akkor szerzett, mikor a jég börtönéből próbált kikecmeregni. A vállait Gaara keze megszorította, egy pillanatra Ayumi véletlenül becsukta a szemét, mert fájt a szorítás. Gaara azonnal engedett és eleresztette a vállait. Ayumi azt kívánta, bár ne csukta volna be a szemét. Mikor újra kinyitotta, belenézhetett Gaara tengerkék szemébe. Egyre biztosabb lett az érzéseiben. Tudta, hogy többé képtelen lesz eltávolodni ettől az embertől. Ez a pillantás megbabonázta. Mindent meg fog tenni azért, hogy Gaara mellett maradhasson. Ő viszonozta a pillantást és újra megérintette a lányt. Már tudta, mi ez az érzés. És már megértette, mit jelent az a szó, hogy hiányoztál. Az a mardosó érzés, ami körbevette, mikor Ayumi elment, kezdett eltűnni. Hatalmas kezével megsimogatta a lány pírral borított arcát és közölte:
- Maradj mellettem. Többé ne távolodj el tőlem. Ígérem, meg foglak védeni.
A lány lábai remegni kezdtek, de szerencsére Gaara azt hitte, hogy a fáradtságtól. Védelmezőn átölelte a hátát és fordították arcukat a csata felé. Asuka letörölte maradék könnyét az arcáról és mosolyt küldött a pironkodó Ayumi felé.
Chiaki Naruto és Sasuke felé rohant. Sebesen kerülgette a shinobikat, akik a mozgó indákat kerülgették. Közben folyamatosan kiáltozta a fiúk nevét. Végül Sasuke hallotta meg. Chiaki intett és látta, hogy Sasuke Narutónak szól, miközben a szája Chiaki nevét formálja. Találkozott a tekintetük, összemosolyogtak és már Naruto küldte is a vörös chakrát az unokahúgának. Majd rémület költözött a fiúk szemébe, kiáltani kezdtek és Chiaki lába megbotlott egy indában, ami rátekeredett a bokájára. Elérte a vörös chakra és a lány végre megértette, amit Naruto gondolt. Egy pillanat alatt megérezte mindazt, amire a többi shinobi gondolt és érzett, hisz ezt is összekapcsolta vele a Kilencfarkú Kurama chakrája. Érezte, hogy nem vehet részt a csatában, mert ez a fa elszívja a chakráját, és nincs menekvés. Rögtön körbe vette magát tűzzel de a lángok egyre fogytak és ő gyengült. Mire a két fiú odaért ő már nem volt más, csak egy lángra lobbant gubó, amit indák próbáltak megfojtani. Még hallotta Naruto kiáltozását, ahogyan próbálja elpusztítani az indákat, de hallotta Sasuke mély hangját is:
- Fejezzük be a harcot. Ez nem segít, Naruto.
És Chiaki magára maradt. Körülötte minden elcsendesedett. Már nem hallotta a jajveszékelést, tudta, hogy Naruto és Sasuke elmentek. Az ereje kezdte elhagyni, a Byarigan viszont lüktetett a szemében. Látta a többi shinobit elveszni, látta, hogy alakulnak át az emberek gubóvá, és látta, hogyan szűnik meg a csatatér, hogyan hatalmasodik feléjük a fa, ami mindenből elszívja a chakrát.

Chiaki már csak a tüzet érezte. Azt, ami a szívében égett és megfogadta, hogy nem hagyja kialudni azt a tüzet. Ez a tűz tovább lángolt a gubóval.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!