Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Ha bármilyen kérdésed van ott a Vendégkönyv/Hirdetőkönyv, Egyéb ficek, valamint az oldal eddigi Külsejei és a Bejárat...


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design a © Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 27. rész: avagy Oda és Vissza -Lélektükör

27. rész: avagy Oda és Vissza -Lélektükör

Borzolta a szél a hajukat. Végre napsütés vette körbe őket, fény és élet mindenütt. Hunyorogtak a déli napsütésben, de végre hátuk mögött hagyták a sötét erdő maradványait.

Kenta és csapata épp most váltak el tőlük, és a három lány magára maradt. Milyen rég nem voltak hármasban... Mintha évek teltek volna el azóta, hogy Ayumi búcsút vett tőlük. Most mégis újra együtt vannak, és oda indulnak vissza, ahonnét eljöttek.
Ayumi szíve lassan kezdett feloldódni a rengeteg jégből és fagyból. Megszeppenve figyelte maga körül a környezetet. A táj békés és sivár volt. Sivatag. Máris kezdtek visszatérni az emlékei. A boldogsága, a vágyai, mind egyre közelebb kerültek hozzá, újra önmagának érezte magát.
Társai mellette haladtak. Nem szóltak semmit, de az elmúlt két nap világossá tette Ayumi számára, hogy butaságot követett el, mikor elhagyta őket. Még nem volt itt az ideje.
Éjjel tábortüzet raktak, körbe vették magukat csapdákkal, majd a tűz köré ültek és konzerv kaját melegítettek. A sivár vacsora ellenére emlékezett, hogy Konoha óta ez az első ilyen meghitt alkalom, amit együtt töltöttek. És húga még most is meg tudta lepni. Chiaki talált az utolsó konzervek közt egy barackkonzervet, amit nővérének nyújtott. A mutató ujját felmutatta, amin picike láng jelent meg.
- Fújd el! - Mondta.
Ayumi engedelmeskedett a kérésnek és elfogadta a gyümölcskonzervet is. Megilletődötten pislogott a vigyorgó vörösre, aki boldogan folytatta:
- Boldog 18.- at! Ma vagyunk 18- ak! Elfelejtetted?
A gond az volt, hogy Asuka is megfeledkezett a dologról és most zavarodott- vicsorogva húzogatta az ikrek fülét. Persze Chiaki rögtön ordibálni kezdett, hogy egy ilyen dolgot még halála közben sem felejt el az ember, Asuka persze másként vélekedett, így a meghitt este inkább hangos ordibálásba csapott át és Ayumi közben azon elmélkedett, minek is állítottak csapdákat, hisz nincs azaz elmebeteg öngyilkos jelölt, aki Chiaki és Asuka közé állna.
Mikor újra kacagni kezdett, a lányok is abbahagyták az ordibálást. Eszébe jutott Gaara és Sakurának tett ígérete, hogy megtanulja a legnehezebb orvosi jutsukat is. Gondolataiból Asuka ébreztette fel:
- Mindjárt a Homokba érünk. Chiaki! Szerinted Gaara tényleg fejvadászokat küld a nyakunkra?
- Hát, reménykedjünk benne, hogy meggondolja magát, amint visszakapja imádott szerelmét! - Hahotázott a vörös.
- Na de Chiaki! - Hápogott Ayumi, ezen a mérhetetlen szemtelenségen.
- Oké, oké! - Elindultak.
- Különben is Ayumi! Már felnőttünk, így vállalnod kell az Oguri klán rád eső részének a kötelezettségeit!
- Most miről beszéltek? - Kíváncsiskodott Asuka.
- Sajnos a mi klánunk eléggé elmaradott ilyen a téren. A 18 életévét betöltött fiatal nők kötelesek férjhez menni ahhoz a férfihoz, akit a szülők kijelölnek. Sajnos ez a szokás nem akar kiveszni a klánunkból.
- De akkor neked nem kell férjhez menned Chiaki?
- Természetesen nem! Merthogy Ayumi majd szépen kiharcolja, hogy töröljék el ezt a barom szokást! Én meg különben is legyőzöm az összes férfit, mert erősebb vagyok náluk!
- Még mindig csak genin vagy, húgom! - Vágott vissza Ayumi.
- Ha így nézzük, a ranglétra legalján állsz!
Chiaki erre dühös kiselőadásba kezdett a klánok maradiságáról, ostoba szokásairól, és arról, hogy ő márpedig minimum Naruto jobb keze lesz, ha nem tudná őt felülmúlni.
- Tehát nincs más dolgom, mint visszamenni Konohába, és új törvényt íratni Narutóval!
- Már elnézést, de ő még nem Hokage! - Fontoskodott Ayumi.
- Ami késik, nem múlik! Amúgy ne védd a hagyományokat, mert még feleségül adnak valami kretén földesúrhoz, Ayumi! Akkor majd sírhatsz anyánknak, hogy te Gaarát szereted!
- Azt hiszem, ezt a klánunk nem fogadná el...
- Szóval végre beismered! - Kiabált Asuka.
- Nem mondtam semmi ilyet! - Tiltakozott Ayumi.
- Ezt már buktad nővérkém! - Kacagott Chiaki.

A falu néptelenül fogadta őket. Sehol egy árva lélek, aki megállította volna a betolakodókat.
- Mi történt itt? - Álmélkodott a szőke.
A Biarigan viszont megmutatta, hol rejtőznek a nők és a gyerekek. A lányok rohantak a falu itt maradt pár tagjához. A pufók szakácsnő boldogan ölelte őket hatalmas keblére:
- Megkezdődött a Negyedik Nagy Ninja Háború! Az egész Homok és a Kazekage is harcol! Úgy örülök, hogy ti épségben vagytok! - Ismét megölelgette a lányokat.
- Istenem! - Rémüldözött Asuka. - Iruka!
- Nyugalom! - Szólt a vörös. - A Biarigannal pár perc alatt megtaláljuk őket!
Ayumi délre, Chiaki pedig észak felé nyitotta mindent látó szemét.
- Megvannak! Indulás!

Dúl a harc,
Bele a csata közepébe -
Shinobi kudarc,
Vagy győzelem a vége?
A lányok most jöttek,
De már távoznak is -
Utat tör az élet
Nem szabd meghátrálni!

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!