Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 21. rész: avagy A tekercs...

21. rész: avagy A tekercs...

Télbe borultak a fárasztó edzések. Asukának nagyon hiányzott Iruka, ezért minden érzelmét erejének, és ügyességének fejlesztésére fordította. Egyre kevesebbet beszélgetett a többiekkel, akik szerint bujkált előlük.

Temarit Konohába szólította a kötelesség, ami méginkább fálylaltatta szőként amúgy is sebzett szívét. Hiába leveleztek Irukával, az nem volt ugyanaz. Ráadásul már 2 hét eltelt a legutolsó levél óta. Asuka aggódott. Helyzetét nem könnyítette Chiaki sem. Már nem használt klónokat, mert minden lépését Kankorou figyelte. Egész nap a vörös nyakában loholt, és amint megtalálta, azonnal ráuszította bábjait... Majd minden egyes alkalom után boldogan és elégedetten nyugtázta, hogy Chiaki valóban önmaga.
A festett képű most is épp Chiakit kereste, aki öccse irodájában csinálta azt, amit mostanában miníg szokott: állt az ablaknál, fejét az ablaknak támasztotta és aludt. Gaara minden zavarodottság nélkül irogatott, mikor bátyja berontott. Feje azonnal eltorzult, éppen artikulátlan üvöltésre nyitotta a száját, mikor a szoba közepén megjelent egy homokshinobi. A füst eloszlott, a nő pedig egy tekercset szorongatott a kezében, rajta a két fivér nővérének összetéveszthetetlen betűivel:
Kazekage! Ez a sürgöny a Tűz országából érkezett!- majd átadta a tekercset. Gaara gyorsan olvasott, majd felugrott székéből és Chiakihoz lépett. Felrázta a vállánál fogva, arca keménységet és határozottságot tükrözött.
Chiaki! Kankurou és én Konohába megyünk, Te és Asuka feleltek a faluér, míg vissza nem érünk! - azzel megölelte a meglepett lányt. - Bízom bennetek! Majd bátyjával együtt köddé váltak. Chiaki tátott szájjal kapkodott levegő után. A shinobi meghajolt, és megszólította:
Riadóztatom az embereket. Majd ő is köddé vált. Ekkor Asuka rontott be az irodába.
- Láttam Gaara-t és Kankurou-t elmenni! Mi történt? Miért hagyja el a falut? Chiaki! Felelj már!
- Mostantól te és én felelünk a faluért. -vette kezébe a tekercset. - Ezt Temari küldte. - Hátat fordított Asukának. A szöveg rövid éd lényegretörő volt. Maga elé meredt. Ennyi elég volt, hogy Asuka kikapja a kezéből a tekercset. Chiaki visszarántotta.
- Nem olvashatod el! - Asuka csak nézett meglepetten, próbálta elolvasni újra a tekercset, de Chiaki nem engedte.
- Ne csináld már! Ha mi ketten felelünk a faluért, tudnom kell, mi áll benne! Tudni akarom, miért hagyta ránk a Kazekage a falut!
- Nem lényeges....
- Nem?! Szerintem igenis lényeges! Azonnal add ide! -nyúlt a tekercsért idegesen Asuka. Chiaki hátraszaltóval átugrotta az sztalt, de mire földet ért a talpa, már másik két Chiaki állt mellette.
- Ezt ne csináld. Ezt nem teheted! - Az egyik klón kiugrott az ablakon, a másik két Chiaki pedig kirontott az irodából, a folyosó két irányába szaladva. Asuka káromkodott, mivel ő nem tudott klónokat. Ez pillanatnyilag hatalmas hátránnnak érezte. Kiugrott hát az ablakon az egyik Chiaki után. Szépen lassan a növénykert felé vette az irányt. Bement az ajtón, és meg is találta a vöröst. Odasétált hozzá. A vörös ránézett:
- Ne haragudj. - Majd köddévált. Asuka szívében a haragot felváltotta a félelem. Kezdett pánikba esni. Kirohant a falu központja felé. Az egyik utcán meg is találta a következő Chiakit.
- Bocsáss meg. - Ezzel ez is szertefoszlott. Asuka futásnak eredt a Kazekage tornya felé. Berontott az irodába, ahol az eredeti vörös az asztalon ült. Már nem szaladt előle. Szomorúan ránézett majd átadta a tekercset.
- Rájöttem, hogy előbb vagy utóbb úgyis megtudnád. - Asuka ránézett a tekercsre, ami összesen 3 mondatból állt.: Konoha nem bírja tovább a támadásokat. A lakosokat evakuáltuk. A hokage meghalt.' Asuka szeme elkerekedett. A hír sokk-ként érte. Asuka lába összecsuklott és a lány a földre soskadt, remegő kezéből kiejtette a tekercset.
- Tsunade.......... oda kell mennünk...... -könnyei potyogni kezdtek.
Nem hagyhatjuk magára a falut, míg Gaara távol van. Tsunade-sama-ért már úgysem tehetünk semmit. Sajnálom. - Asuka ismét kezébe vette a tekercset és elolvasta.
- Ez csak egy rossz álom lehet..... - szipogta. Chiaki pedig tehetetlenül állt felette.
- Oda kell mennünk! A veszteség hatalmas. Chiaki kérlek! Iruka... Nem akarom őt is elveszíteni! - csattant fel a szőke. Megkeresem Bakit. A tanácsnak 1 órán belül üléseznie kell! - azzal a vörös sarkon fordult.A vezetőség összeült. A Kazekage és Kankorou helyén Chiaki és Baki foglaltak helyet. Asuka a szobájukban várt. Órák teltek el, és a hideg este szélvihart ígért. A folxosón végre léptek zaja hallatszott, és Chiaki kitárta az ajtót. Arca komoly és elszánt volt. Ágyához ment és kinyitotta a táskáját. Asuka nem értette a dolgot, de nem is érdekelte.
- Mi a döntés? - Chiaki ránézett.
- Homok nem enged el minket. Ez a tanács döntése.
- Micsoda?! És nem tudtad őket meggyőzni ennyi idő alatt sem?
- Az ülés csak 20 percig tartott. Eddig Bakival voltam, de már itt kellene lennie.
- Mit csináltatok ketten? És akkor most itt fogunk ülni tétlenül? - Asuka felállt, és fel-alá kezdett el mászkálni a szobában, és közben szidta a tanács tagjait. Ekkor kinyílt az ajtó, és Baki lépett be a szobába egy másik Chiaki kíséretében.
- Mi folyik itt? - bámult rájuk Asuka. Közben az ágyon ülő Chiaki köddé vált, az ajtóban álló vörös pedig egy nagy szatyor elemózsiával a táskájához lépett. Ügyesen beledobálta, majd Baki felé fordult, aki az ajtónak nyomott füllel hallgatózott kifelé.
- Mi a francot csináltok? Chiaki beavatnál? - üvöltözött a szőke.
- Ccssssssssssssssttt- csitította Baki a lányt. - Mostmár tudjuk, hogy te mint Chiaki csapattársa sem vagy képes megkülönböztetni a klónokat az igazi Chikaitól. Tehát senki sem.
- A klónom biztos mondta, hogy a tanács itt marasztal minket. Pakolhatnád a cuccaidat, mert kb még 1 percünk van lelépni innen. - azzal a férfihez fordult, és elkezdte kipakolni a zsebeiből az ellopott konzerveket.
- Mi? Most megszökünk? -közben elővette a táskáját, és pakolni kezdett bele.
- Valami olyasmi. Baki tartja nekünk a hátát. - felvette táskáját.
- De ha elmentünk, többet nem jöhetünk vissza. A Kazekage és a tanács parancsát megtagadni felér egy öngyilkossággal. Kész vagy?
- Igen, indulhatunk. -felelte Asuka. Baki végre abbahagyta a hallgattózást, és megölelte Chiakit.
- Köszönjük Baki. - A férfi bólintott, és megölelte Asukát is.
- Most elmegyek. Ha szerencsétek van, csak reggel veszik észre, hogy elmentetek. - Majd kisétált.
- Hiányozni fog. - csücsörített az ajtó felé Chiaki.
- Miért olyan sietős, ha Baki falaz nekünk?
- Gondolkozz egy kicsit. Reggelre nagyon messze kell járnunk, hogy ne tudjanak Konoha előtt elkapni minket. - Chiaki kinyitotta az ablakot.
- Kik?
- A fejvadászok.
- Tényleg életünk végéig üldöznek majd minket?
- Azt hiszem, igen. Ne haragudj Gaara. - Ezzel kiugrottak az ablakon, a szélvihar jeges karmai közé.

Ez volt a 21,
Vajon most mi lesz?
Asuka és Chiaki üldözött lett.
Sikerül változtatni?
Konohát megmenteni?
Veszélyes;
Hisz támad az Akatsuki.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!