Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 19. rész: avagy Az elveszett családtag...

19. rész: avagy Az elveszett családtag...

Ez már a sokadik reggel, hogy Ayumi és Asuka Chiaki nélkül ébredt. Bosszankodtak is miatta, mivel így nem tudták számon tartani, hogy kit és hol készít ki már megint az a lány. Elsétáltak megreggelizni Yume kellemes éttermébe, ahol összefutottak a többekkel. Naruto már javában falatozott, mikor ők is rendeltek. Sakura és Sasuke édesen turbékoltak. A lányon most először látszódott, hogy nem dühös a férfira, amiért folyton elmászkál, csak ő tudja, hová. Kankuro is megérkezett, de csak azért, hogy sürgesse Asukáék reggelizését, elvégre még nem készültek el a feladatukkal. Aztán elindult a keleti oldal felé, hogy az embereit is megsürgesse. Nem sokkal később betévedt Chiaki. Futtában bekapkodta az ételt, még csak le sem ült.

- Hol garázdálkodtál már megint? - Korholta húgát Ayumi.
- Itt is, ott is. - Majd megitta nővére kávéját, aki ezt már megszokhatta, mert egy szót sem szolt. - Bakival volt megbeszélni valóm.
- Aha. És mit beszéltetek? - Kíváncsiskodott Asuka.
- Az ne izgasson, nem tartozik a feladataid közé.
- Tessék? - A szőkének nem tettszett ez a felelet.
- Nem sokára végzünk a fallal. Egyébként ebéd időben Gaara vár minket, hogy meg mutassuk neki az eddigi fejlődéseket. De most rohanok! - Lépett a kijárat felé.
- Hé, várjál már! - Asuka követte, miután megpuszilta Irukát.
- Ott találkozunk! - Szolt hátra nővérének. - Sziasztok! - És már rohant is. Naruto megrázta a fejét.
- Nem szokása így elmenni. Még csak meg sem reggelizett normálisan.
- Már egyszer jól lakott. Mikor jöttem, akkor végzett három tányérral. - Mondta Iruka, aki mindig elsőnek szokott érkezni reggel.
- Mi is megyünk. - Állt fel a Sakura - Sasuke páros.
- Akkor én megnézem Gaarát. - Indult Naruto.
- Este találkozunk! - Köszönt Iruka, aki a többiekkel ellentétben nem futott a feladatai felé.- Várj már egy kicsit! Hová rohansz? - Szólt rá Asuka.
Chiaki elbújt egy épület mögé és onnan kukucskált ki, hogy látótávolságon kívül vannak- e a többiektől. Miután megbizonyosodott, rávigyorgott a szőkére.
- Jó, hogy utánam jöttél, mivel nekünk nem is kell Gaarához mennünk.
- Mi van?
- Bakival már befejeztük a falat, már csak apró simítások vannak. De azokkal délelőtt simán végeznek. - Legyintett a vörös. Asuka meghökkent.
- Akkor minek rohantál annyira?
- Mert sietek. De te se menj délben Gaarához. - Vigyorgott tovább.
- De azt mondtad, hogy...
Ekkor viszont egy férfi termett mögöttük.
- Végre megvagy, Chiaki.
- Baki! Mi a baj? Azt hittem, az építkezésen találkozunk.
- Még előtte akartalak elkapni. - A férfi intett a fejével, hogy vonuljanak félre. Asuka csodálkozott ezen, azon pedig teljesen meglepődött, hogy Baki suttogni kezd, mikor távolabb mentek tőle.
- Valamit ki kellene találnod, Chiaki, mert délelőtt befejezzük a falat, és ha délben a Kazekage jön ellenőrizni, meg fog lepődni, hogy egy ember sem dolgozik már. Amennyire tudtam, húztam az építkezést, de már nem tudom tovább csinálni. Kankuro is gyanakszik, hogy ennyire lassan dolgozunk. Sajnálom, de nem segíthetek tovább.
- Baki, kérlek, még szükségem van a segítségedre! - Kérlelte Chiaki. - Délben visszajövök, és ígérem, hogy addig kitalálok valamit, de kérlek, ne árulj be Kankuro előtt!
- Pedig, ha tudná, hogy mit művelsz, talán még segítene is.
- Nem. Elég, hogy téged beavattalak. - Rázta a fejét a lány. A férfi nézte egy pillanatig, aztán válaszolt:
- Jó, de délig találj ki valamit, mert ha lebuksz, akkor veled együtt én is bajba kerülök! És azt nagyon nem szeretném.
- Köszönöm, Baki! - A férfi biccentett, majd távozott. Chiaki visszament Asukához.
- Mit akart? - Kérdezte a szőke.
- Csak meg kellett beszélnünk valamit. - Legyintett a vörös. - Szóval! Elég, ha Ayumi megy Gaarához. Legalább randiznak egy egész délutánon keresztül, amikor majd körbe sétálják a falut.
- Te hazudtál? - Mosolyodott el Asuka.
- Igazából azt mondtam Gaarának, hogy beszélek veletek, hogy melyikünk fogja neki megmutatni az építkezéseket. De mivel én nem érek rá, és te is szívesen lennél végre hosszabb ideig kettesben Irukával, gondoltam, Ayumi biztos szívesen vállalja a feladatot. - Kacagott a vörös.
- De szemét vagy! Hazudtál! - Asuka pár másodpercig nézett rá, aztán hangosan elkezdett nevetni. Chiaki is csatlakozott, és ez sokáig eltartott.
- Mi lesz, ha elájul? - Törölte könnyeit a szőke. A vörös megrántotta a vállát.
- Majd kiderül! Csak bírja ki a délutánt.
- Hú! Mit fogunk mi kapni ezért?! - Asuka vigyorogva elgondolkozott. - Ayumi tuti őrjöngeni fog...
- Akkor egy remek menekülési tervet kell kieszelnünk, de ezzel majd akkor foglalkozzunk. Most sietek! Szia!

A vörös elviharzott, Asuka pedig halkan kuncogva elindult Iruka után. Szépen, lassan eltelt ez a mai szeles nap. Barátaink, Ayumi kivételével a vacsorájukat fogyasztották Yume éttermében. Naruto és Chiaki mohón tömték magukba az ételt, a többiek pedig nyugodtan beszélgettek. Az étterem tele volt emberekkel. Tőlük jobbra egy pár vacsorázott édesen, de a legtöbb asztalnál társaságok ültek. A szakácsnő, Yume, ki se látszott a munkából. A férje ide - oda rohangált, alig győzte felvenni a rendeléseket. Az egyik sarokban két fiú és egy lány ült, akik csendesen diskuráltak. Láthatóan falubeliek voltak, mégis sokkal világosabb volt a bőrük az itteni lakosokénál. A lány fekete hajú és szürke szemű volt. A fiúk testvéreknek látszottak. Az egyiküknek kifejezetten fehér haja és nagyon zöld, világító szemei voltak. A másik sötétebb hajú, de ijesztő tekintetű. A lány és a sötétebb hajú beszélgetett inkább egymással, míg a fehér hajú meg sem szólalt. Inkább csak nézelődött. Sokszor voltak itt, és elvegyültek a faluban, de nem beszélgettek senkivel, mintha kerülnék a feltűnést. Narutoval és Chiakival ellentétben, akik most rendeltek valami desszertet, túlharsogva az egész étterem zsivaját. Sakura próbálta őket csitítani, de nem sok sikerrel. A falubeliek már fel sem vették ezt, hiszen ennyi idő alatt csak megszokták már...Asuka harmadik adag fagyija mögül végre szóhoz jutott, mikor a hangoskodó Narutóék végre megkapták az édességüket.
- Délután elmentünk Irukával fegyvereket nézegetni. Szeretnék valami újat tanulni és ez tűnt a legegyszerűbbnek.
- Nem elég neked Rayo? - Kérdezte Chaki, két harapás közt.
- Az a Matsuri nevezetű lány mutatott pár érdekeset, de én mégis úgy döntöttem, hogy egy Dansen lenne a legjobb.
- Micsoda? Legyezővel akarsz szaladgálni, mint Temari?
- Igen. És ez a hely itt a legalkalmasabb arra, hogy megtanuljam használni. Nem igaz? - Nézett fel a fagyijából.
- Szerintem ez jó ötlet. - Értett egyet Sakura.
- Tőlem... - Legyintett Chiaki. - Ha egy bazi nagy legyezőt akarsz magaddal cipelni...
- Ez hasznos fegyver. És nekem tetszik. - Vágott vissza a szőke. - A saját fegyverével akarom legyőzni Temarit!
- Ez nem olyan, mintha meglopnád? Elvégre lenyúlod a fegyverét. - Tömte magába az utolsó falatot a vörös.
- Ez nem az övé, de végül is igen. Olyan, mintha ellopnám a technikáját.
- Ennek nem fog örülni! - Szólt Sakura.
- Majd lázad akkor, ha visszaért. Addig pedig még van idő. - Válaszolt Chiaki.
- Hol van már Ayumi? - Nézett körbe Naruto. - Nem úgy volt, hogy jelentés után itt találkozunk? Ti már rég itt vagytok, de ő sehol.
Asuka és Chiaki harsány kacagásban tört ki, így nem tudták elmondani, hogy egyáltalán nem is voltak a Kazekagénál. Úgy két perc múlva Ayumi feltűnt a színen. Lassan támolygott befelé az ajtón, mint egy szellem. Az arca sápadtnak tűnt, de amikor meglátta a vihorászó társait, elöntötte a paprika pirosság. Rögtön gyorsított a tempón és olyan gyorsan ért az asztalhoz, mintha kergetnék. Addigra Asuka és Chiaki elszaladt az étterem másik végébe, egy - egy asztal és vendégei mögé. Ayumi Sasuke mellől fújtatott.
- Hogy tehettétek ezt velem?! - Ordította magas hangon. Az emberek, látva a közelgő rombolási övezet jelét, elkezdtek sűrűn kimenekülni az ajtón és az ablakokon.
- Micsodát? - Kiáltotta húga az üresen hagyott asztalok mögül. Fájón nézett az emberek után, mivel így búcsút mondhatott a védelemnek.
- Mit?! Nem jöttetek el jelentést tenni!!!
- Jaj, a jelentés! - Asuka próbálta megjátszani, hogy elfelejtette.
- Ne szórakozzatok velem! Mért nem jöttetek el?! - Ayumi megindult a lányok felé az asztalok közt. Azok a lehetséges menekülő utakat keresték. Naruto és társai meg se nyikkantak.
- Az úgy volt... - Kezdte Chiaki. - ... hogy nekünk sok dolgunk volt még, és te értél oda előbb!
- Valóban? Amikor bementem Gaarához, ő rögtön fel is állt, hogy indulhatunk! Azt hitte, hogy megbeszéltük, ki megy be jelenteni!!! - Hangja vészesen magasodott. - És mikor arra az építkezésre értünk, ahol neked kellett volna lenned, Chiaki, nem volt ott egy árva lélek sem! Még Baki sem!!! Hol voltál???!!!
- Addigra befejeztük és mindenki elment ebédelni! - Vágta ki magát a vörös.
- Olyan sokáig?!
- Igen! Mivel befejeztük az építést.
- Én pedig segítség után szaladgáltam, mert elakadtunk! - Szólalt meg Asuka.
- Persze! Hidjem is el?! - Tette csípőre kezeit Ayumi. - Tuti hazudtok! Kizárt, hogy...
- Ugyan már! Ne mond, hogy nem volt jó a randi Gaarával?! - Szólt rá Asuka.
- Randi?!!! - Ayumi ismét fújtatni kezdett.
- Kettesben, egész délután... - Puhította nővérét Chiaki. - Ez volt az első lépés, nővérkém!
- Mi van?! - tágultak Ayumi pupillái...
- Ne kezdj el rombolni, Ayumi, de azt akartuk, hogy végre Gaarával legyél egy kicsit. - Próbálkozott Asuka.
- Ezután reméltük, hogy lehiggadsz, és nem fogod olyan görcsösen venni ezt a küldetést. - Szólt Chiaki.
- Jó volt a délutánod, nem? - Hagyott fel a meneküléssel a szőke. Ayumi lehuppant egy székre.
- Jó volt. Gaara meglepően többet beszélt, mint eddig. - A lány lenyugodni látszott.
- Igen, most már sokkal vidámabb, mint eddig volt. - Vágott közbe Naruto.
- Ez azért van, mert sok idióta veszi körül: Chiaki, Asuka és te is, Naruto. - Kankuro akkor érkezett, mikor az emberek elkezdtek kimenekülni az étteremből. A lányok nevettek. Ayuminak eszébe jutott valami, és felállt. Egy tekercset vett elő. A düh valószínűleg elfeledtette vele, hogy nála van.
- Mi az? - Kíváncsiskodott Chiaki. Ayumi ránézett:
- Gaara adta, miután visszaértünk. Azt mondta, tetszeni fog, ami benne van. - Húga elindult felé, feledve hogy eddig menekült.
- Ő megnézte? - Kérdezte.
- Igen.
- És mi ez? - Chiaki nyelt egyet. Arca izgatottnak tünt, akárcsak Ayumié.
- Temari küldte... Most kiderül, ki volt anyánk testvére.
- És hogy valóban él e rokonunk Konohában.
A testvérek egymás szemébe néztek. Ayumi remegő kézzel kezdte kibontani a tekercset. Mikor végzett, az ikrek a tekercs fölé hajoltak: a képen egy családfához hasonló ábra volt. Képekkel és nevekkel. A tekercs legtetején éllt az ő nevük, alatta az anyjuké, Kentaroé és az apjuké. Édesanyjuk neve és képe mellett volt egy vörös hajú nő képe. Ő volt anyjuk nővére, Uzumaki Kushina néven. A lányok egymásra néztek.
- Uzumaki Kushina. - Suttogta Ayumi.
- Uzumaki? - Nézett a tekercsre Chiaki. Kushina képe mellett volt egy szőke, kék szemű mosolygós férfi képe: a neve, Yondaime. Minkét képtől közös nyíl vezetett egy szőke, ismerős fiú képe felé, ami alá Uzumaki Narutót írtak.
- Ezek szerint... - Ayumi elképedve nézett fel a tekercsből, és tekintetével megkereste Narutót. Chiaki sokkal gyorsabban kapcsolt, és egy nagy sikítás kíséretében Naruto nyakába vetette magát. A fiú meglepetten pislogott. Aztán Ayumi eldobta a tekercset és az ölelkezőkre vetette magát. Szegény Naruto csak állt, és nem értette, miért ölelgetik ugrándozva a lányok, miközben egymás ellen kiabálnak. Asuka felvette a tekercset és belenézett.
- Jééé... - Arca felderült. - Naruto! Anyukád az ő anyukájuk testvére volt! - A fiú végre felfogta, és a többiek sem néztek rájuk megbotránkozva.
- Micsoda? - Vigyorgott Naruto, majd átölelte a lányokat és ő is elkezdett velük együtt ugrálni. Most már hárman kiabáltak és magyaráztak egymás ellen. Sasukéék csak mosolyogtak.
- Kushina is vörös volt, mint Chiaki. - Nézegette a képet Asuka.
- A hiperaktivitás és az idiótaság is családi vonás lehet... - Szólt Kankuro. Chiaki odaugrott hozzá, és nyomott egy barackot a fejére. A festett képű persze ennek egyáltalán nem örült, de most nem kezdett el veszekedni. A három rokon ünneplésként rendelt egy nagy adag édességet, mivel Chiaki Sakés ötletét elvetették.

Yume készségesen mindent felszolgált, amit csak kértek, hiszen most már nem volt más vendége, akit el kellett vona látnia. És különösen boldog volt, hogy mind bútorai , mind tányérjai épen maradtak. Minden esetre egy biztos: ezen az estén senki nem lehetett boldogabb Narutónál és a lányoknál.
Jön már a huszadik menet
Az is érdekes lehet -
Csak el ne feledd:
Sok fordulat lehet!
Jön a rosszabbik eset,
Minden a fejére eshet
Kankuro ideges -
Valakit elvernek.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!