Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 18. rész: avagy Saké...

18. rész: avagy Saké...

Augusztus vége van. Ismét eltelt két hét. Konohából érkezett vendégeink a Kazekage figyelmét élvezik. Naruto nem fogadta el, hogy hallgatag barátja egyedül vacsorázzon, és már az első nap kikövetelte, hogy mindenki egy asztalnál egyen...

Ez persze Ayumit nagyon is feszélyezte. Ráadásul Gaara őt bízta meg a fürdő építésének a felügyeletével. Így a fal továbbra is Asuka és Chiaki kezei alatt épült, illetve őket Baki és Kankuro tartotta szemmel. Iruka mindig a csajával töltötte a napot, még akkor is, ha az egészet végig dolgozták. Sakura természetesen Ayumi mellett hasznosította képességeit, legyen szó fal szétveréséről, vagy növények ismeretéről. Naruto az egész falut bejárta, fel - alá rohangált, és mindenhol segített. Érdekes módon, Kankurót lenyugtatta a jelenléte. Ha Naruto a közelében volt, nem viselkedett olyan agresszívan a lányokkal és lehetett vele értelmesen beszélgetni. Mindaddig, amíg Chiaki ki nem hozta a sodrából.
Sasuke a fal építésénél segített, legalább is a többiek úgy tudták. Láthatóan unalmasnak tartotta ezt a küldetést. Most is csak evett, és hallgatta, mivel untatja Naruto a többieket. Mindenki nevetett, amikor Sakura fejbe vágta a nagyszájút. Konoha szép fiúja Gaarával szemben foglalt helyet. Kankuro és Chiaki egymást szidták, nem törődve azzal, hogy a Kazekage mellettük az asztalfőn hallgatta őket.
Már végeztek a vacsorával, amikor Asuka megunta a vörös és a festett képű folytonos perlekedését. Oda ment Kankuróhoz, és Gaara felé lökte. Így beült Naruto és a férfi közé, szembe társaival.
- Fogjátok már be! Elég volt abból, hogy állandóan egymást szapuljátok! - Szólt rájuk. - Mi bajotok van?
- Igazából semmi, csak Kankuro azt hiszi, hogy mivel Jounin, mindig neki van igaza. - Érvelt a vörös.
- Konkrétan most azon vitatkozunk, hogy a barátnőtök titkolózik. Biztos vagyok benne, hogy sunnyog valamin, csak még nem sikerült rajta kapnom.
- És ettől zeng az egész kajálda? - Nézett rá a szőke. - Ha Chiaki titkolna valamit, arról legalább én tudnák!
- Igen, tudom, hogy cinkos társak vagytok.
Mielőtt Asuka is kifejthette volna nézeteit a festett képűnek, megérkezett Chiaki rendelése.
- Ez meg mi? - Hökkent meg Kankuro.
- Saké. - Vigyorgott a vörös.
- Te inni akarsz?
- Éppen itt az ideje, hogy megünnepeljük a chuninságomat.
- Én a helyedben inkább szégyellném ezt. - Folytatta a szemrehányásokat Kankuro.
- Tessék? Már miért kéne szégyelénem, hogy Chcunin lettem?! - Háborodott fel a vörös.
- A veled született képességeiddel mostanra legalább már Jouninnak kéne lenned. De amilyen lusta vagy, nem csodálkozom, hogy...
- Kapd be, Kankuro! Ha majd én is megvertelek, majd akkor járjon a szád!
- Oké, elég volt! - Avatkozott bele Asuka. - Inkább bontsuk ki a Sakét.
- Te is inni akarsz?! - Ayumi végre megszólalt, ezen az estén először.
- Naná, hisz azt is megünnepelhettük, hogy a földbe döngöltük Kankurót! - Vigyorgott. Innentől kezdve az este átment Asuka és Chiaki gyors és hangoskodó ivászatába. Kínálgattak mindenkit, de senki nem kért az alkoholból, így ketten voltak kénytelenek meginni az összeset.
- Így legalább több jut nekünk! - Beszélt lassított felvételben az enyhén becsiccsent Chiaki.
- Ja! - Löttyintette ki az itókát a szőke. - Most koccintsunk a finom fagyikra, amiket Yume készít.
- Okés!
Az asztal túl oldalán Sasuke megvetően nézett rájuk.
- Mért jó az nekik, hogy minden egyes kortynál koccintanak? - Kérdezte Sakura a szégyenkező Ayumit.
- Nem tudom, ne kérdezd. Mindig ezt csinálják, amikor isznak.
- Már csak egy doboz cigi kéne! - Nézett körbe kancsin a vörös. - Hol van Sss... Shikamaru, amikor szükség lenne rá?
- Ja! Ez a te hibád, Naruto! Mért nem hoztátok el őt is... Jajj... - Asuka Naruto felé fordult, de gyors lendületében, (ami a többieknek lassított felvétel volt) leesett a székről.
- Jól van, most már eleget ittatok! - Vette el tőlük a Sakét.
- Hékás! Hova viszed? - Ilyedt meg a vörös.
- Hozd vissza, Naruto! - Követelte a szőke.
- Azt megértem, hogy Asuka mért iszik, egyszerűen nem tehet róla, ez nálatok családi vonás. Hisz Tsunade nagyi is folyton vedel, de Chiaki neked nem kéne!
- Ne már Naruto! Most mért baj az, hogy ünnepelünk?
- Tényleg, Chiaki! - Asukának eszébe jutott valami, mert felé löttyintette a poharát. - Miről magyarázott Kankuro? Mi az, amit eltitkolsz előlünk?
- Én nem titkolok semmit. Kankuro képzelődik.
- Na ne már! Tudom, hogy a festett képű hülye, de ilyen dolgokban nem téved. - Érvelt Asuka.
- Nem zavar titeket, hogy itt ülök mellettetek?! - Csapott az asztalra a férfi.
- Hé! Felborítod a poharamat! - Szólt rá Chiaki.
- Ne tereld el a szót, a kérdésre válaszolj! - Ordított ismét vele a festett arcú.
- Szerintem nem vagy hülye, csak...
- Nem ez volt a kérdés!!! - Dühöngött Kankuro.
- Jól van, mára elég volt. - Sasuke sétált oda hozzájuk. Kísérjük fel őket a szobájukba.
- De én még nem vagyok álmos! - Nézett a felé közeledő szemébe Chiaki. Sasuke megragadta a karját, majd ellenállást nem tűrő arccal felállította a székről és elindultak az ajtó felé. Iruka elvette Asukától a poharát, és követték Sasukéékat.
- Igazán visszafoghatnád magad! - Sasuke nagyon dühösen nézett a lányra.
- Nyugi! Nem fogok semmit elmondani. - Vigyorgott a vörös.
- Ajánlom is! És többet eszedbe ne jusson inni. Szerencséd van, hogy nem kotyogtál ki semmit. - Befordultak a szobájukhoz vezető folyosóra.
- Tudod, hogy nekem se tenne jót, ha a csajok megtudnák, mit csinálunk. Tényleg. Sakura nem kíváncsiskodik, hogy mit csinálsz egész nap?
- Megoldom. Te csak tartsd a szád. - Sasuke bekísérte a szobába. Amint távozott, Iruka és pityókás barátnője is megérkeztek. Lefekvés előtt még egy hosszúra nyúló, szidalmazó előadást is végig kellett hallgatniuk Ayumitól, ami magában foglalta a Kazekage és mások előtt való viselkedést, a csöndes és illendő vacsorázást társaságban, és ha minden áron inni akarunk, akkor is csak keveset, hogy meg ne ártson, hosszabb verzióját. Másnap Ayumi a fürdő építésénél találkozott Sakurával. Még mindig elég dühös volt az este miatt, ezért ebéd időben elindult megkeresni a társait. Asuka és Iruka Yume éttermében akartak kettesben enni, de nem számoltak Ayumi még mindig kitartó haragjával.
- Oké, fogd vissza magad, Ayumi! Ne akadj ki azon, hogy a szerelmed előtt ittunk. Ha nem lett volna ott a bátyja, tuti ő is iszogatott volna velünk.
Ayumi olyan fejet vágott, mint akit fejbe rúgtak.
- Én ezt azért nem hiszem. Gaara nem ilyen. - Nézett kedvesére Iruka.
- Gaara nem iszik! - Lázadt Ayumi.
- Oké, oké. De most szeretnénk kettesben lenni pár percet, ha nem haragszol! - Köszönt el Asuka. Ayumi még dühösebben, de tovább indult. Most még azon is pufoghatott, amit Asuka mondott neki. Mikor megérkezett a fal építéséhez, ahol húga és Baki felügyeltek, az emberek éppen igyekeztek lefelé, hogy végre ehessenek pár falatot. Ayumi a felé közeledő Bakihoz fordult:
- Szia! A húgom merre téblábol?
- A fal tetején maradt. Azt mondta, ott eszi meg az ebédjét.
- Köszi! - Ayumi pillanatokon belül ott termett, ahol a húgát sejtette. A vörös a fal legtetején ült, és lóbálta a lábait.
- Te sem vagy másnapos?
- Ennyitől mért lennék. Szépen gyarapszik az uszoda? - Mondta két falat közt. Ayumi csípőre tette a kezeit.
- Biztos gyorsabbak vagyunk, mint ti a fallal!
- Ezt mond Kankurónak. Tuti ordibálna veled is. De neki legalább segít Naruto. Neked ott van Sakura, Asukának Iruka, de én itt egyedül szenvedek.
- Hol van Sasuke? - Nézett körbe Ayumi.
- Valami olyat mondott, hogy elküld egy levelet. Azt hiszem, Kakashinak.
- Ez fura. Sakura pont arról panaszkodott, hogy amióta itt vannak, nem ebédeltek együtt még egyszer sem.
- Tényleg? - Nézett a másik oldalra Chiaki. - Tök fura még mindig Sasuke. Soha senkinek nem mondja hova megy és mit csinál.
- Azt hittem, hogy mivel egész nap itt dolgoztok együtt, tudod, hol lehet. A vörös felnevetett. - Túl sokat gondolsz rólam, nővérkém!
- Meglehet. Na indulok vissza. És viselkedj!
- Oké...
A nap már lemenőben volt. A sivatagot tomboló homokvihar járta át. Már éppen csendesedett, amikor egy emberi körvonal kibontakozott a távolban. Annak az embernek vörösen izzó szemei és villámokkal ellátott kardja volt. Nem rejtőzködött. Csupán lesöpörte mezítelen felsőtestéről a rá fújt homokot. Egyetlen pontra nézett. Az a pont egy homokbucka volt. Még csak nem is rezdült, amikor a bucka alól egy nála sokkal kisebb alak ugrott elő. Megvárta, amíg az a másik kifújta magát, hagy kapkodjon levegő után. A másik nagy erőlködések árán, de talpra állt. Sasuke elrakta a kardját, szeme újra feketében tündökölt.
- Ne rakd el Chidorit! Még nem fejeztük be! - Szólt rá szemrehányóan a másik.
- De igen, mára elég volt ennyi.
- Nem volt elég! Még szinte nem fejlődtem semmit! És te sem használod minden erődet ellenem!
- Most már fejezd be! Holnap folytatjuk! - Sasuke hátat fordított neki.
Chiaki csalódottan ült le a homokra. Szeméből eltűnt a Biarigan, ő pedig fáradtan kapkodott levegő után.
- Azzal van a probléma, hogy azt hiszed, a szemed csak az orvosi Jutsuk használatához jó. - A férfi leült mellé. - Ha megtanulnád ezt túllépni, sokkal többre lennél képes.
- Jól van. Látom előre a Jutsuidat. Le is tudom másolni és eltanulni őket, azonnal. Ezáltal a saját technikáidat képes vagyok ellened fordítani. Olyan messzire is ellátok, mint még te sem. De ez még sem elég ahhoz, hogy megsebezzelek. - Sasuke elmosolyodott.
- Akkor fogsz megsebezni, ha a tűz technikákat gondolkodás nélkül létre fogod tudni hozni és megtanulod őket irányítani.
- Nem lehet, hogy túl sokat kérsz tőlem?
- Én? Nem te kéred ezt magadtól? - Nézett rá Sasuke. - Mit szólnál, ha holnap új oldalról közelítenénk meg az eddig tanultakat? Hátha tudsz valami újat mutatni nekem.
- Nem tudom, hogy képzeled, de rendben.
- Jó. Akkor most menjünk vissza és pihend ki magad. Holnaptól nem a Biarigánodra koncentrálunk, hanem be fogod nekem mutatni az összes támadást, amit csak ismersz.
- De Sasuke! Hogy fogok fejlődni, ha mellőzzük a Biarigan használatát?
- Úgy gondolom, előbb a képességeidet kell fejlesztenünk, hogy vele párhuzamosan erősödjön a szemed is. - A férfi felsegítette.
- És mikor harcolsz ellenem teljes erőbedobással? - Nézett rá Chiaki.
- Majd akkor, ha úgy érzem, méltó ellenfelem vagy. - A lány csücsörítve elindult. Sasuke mellette ment és mikor elérték a falat, leemelte a felsőjét, amit az edzés előtt ráakasztott. Felvette, és biccentettek az őket néző őröknek.
- Várj! - Szólt a lánynak. - Most én megyek az étterembe és te az építkezéshez.
- Jó, de ne feledd: ebéd időben te levelet küldtél Kakashinak. - Kacsintott rá Chiaki.
- Jobb nem jutott eszedbe? Nem szokásom levelet írni. - Fejtette ki nem tetszését Sasuke. - Mész jelentést tenni?
- Már voltam Gaaránál. És megmondtam, hogy egész nap halálra unom magam az építkezésen. - Kacagott a vörös. - Akkor holnap reggel!
- Reggel. És most ne késs! - Búcsúzott Sasuke.
- Akkor mond meg a nődnek, hogy ne kémkedjen utánam! És hogy ne féltékenykedjen! - Sasuke köddé vált, Chiaki pedig elrohant az építkezés felé, ahol egész nap halálra unta magát.

Egy alakot pillantott meg a fal legtetején, amikor végre célhoz ért. Az alak, amint észre vette, kunayt rántott és felé fordította. Tekintetük találkozott.

- Késtél. - Szólt a másik.
- Ne haragudj, feltartottak. - Mosolygott rá Chiaki.
Az alak eltette a fegyverét és eltűnt a lemenő nap narancsos fényében...

Értelmetlennek
Tűnhet e sok vers
Amiket eddig írtam,
De mindennek
Van lényege csak
Várni kell rá, sajna.
Színre lép a rokon,
Kit a csajok kerestek -
Gaara lesz a toppon
A tizenkilencben.
Ne kapd fel a vizet,
Csak várj türelemmel:
Hurrikánunk beérik majd
a Shippuudenben.

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!