Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 16. rész: avagy Ayumi lebukása...

16. rész: avagy Ayumi lebukása...

Élénken süt a nap. Egy felhőt sem látni az égen. A nyári forróság lassan elviselhetetlenné válik, de ez nem mindenkit érdekel.
A Homok falu hatalmas falánál négy ember harcol teljes erőbedobással. Kankuro és nővére, Temari minden képességüket felhasználják, hogy Asukát és Ayumit végre móresre tanítsák...

Elvégre ők azok a shinobik, akik csak megjelentek itt, előálltak a teóriájukkal, hogy a falut körülvevő fal nem elég biztonságos, sőt, még azt is merték állítani, hogy túl sok Chunin áll őrségben egyszerre. Hogy gondolják, hogy beleszólnak az eddig jól bevált biztonsági előírásokba?! Ráadásul érkezésük pillanata óta folyamatosan idegesítik Kankurót, mindenféle beszólásaikkal, és Chunin létükre azt hiszik, méltó ellenfelei lehetnek a Kazekage két Jounin szintű testvérének.


Kankuro és Temari jogosan érezhette a bögyében ezt a három minden lében kanál lányt. De most be kellett érniük annyival, hogy Asukát és Ayumit tanítsák móresre, hiszen Chiakit vissza kellett küldeni Gaarához. Ezt persze még inkább hibának érezték, hiszen pont a legidegesítőbbet kellett nekik vissza küldeniük az öccsükhöz... Csak remélhetik, hogy Gaara túl éli ennek a nagyszájú libának a folytonos dumálását.
Ahogy közeledett a dél, a nap annyira fel forrósította a homokot, hogy Konoha küldötteinek füstölni kezdett a talpa. Kankuro és Temari jót szórakoztak ezen, de Asuka és Ayumi ellenben csak még inkább vérszemet kaptak. Ayumi gyorsan megoldotta a helyzetet: Vízgömb Jutsuja gyengébb változatát barátnőjére dobta, majd önmagát is megajándékozta egy frissítő hideg fürdővel. Kankuro és Temari pedig csak hagy izzadjanak tovább.
Eddig csak Tai Jutsuval harcoltak, még Kankuro is, akit nagyon felspannolt Chiaki cukkolása.
Végül a férfi megunta, hogy hiába üti Asukát, mivel az sokkal gyorsabb nála és ő képtelen eltalálni, ráadásul az ütéseit többszörösére növelik a már ösztönösen használt Villám Jutsuk. Kankuro ismét háttérbe szorult, de arcán gonosz vigyor húzódott végig, mikor előhívta a három bábját.
Ayumi közben jégcsapokat dobált Temarira, aki szinte az összeset kikerülte hála legyezőjének. A harc közben mindig nyugodt Ayumi lassan kezdte elveszíteni a fejét, hiszen Temari nem csak ügyes volt, de minden támadás után intézett ellenfele felé valami extrán bunkót. Ezt már Ayumi sem hagyhatta szó nélkül, akármennyire is tisztelte a Kazekage nővérét.
A sivatag körülöttük kezdett egyre inkább hasonlítani egy korcsolyapályához. Az eldobált hatalmas jégcsapok hihetetlen sebességgel olvadtak a tűző napon. Temari előnye egyenlő arányban csökkent a jég olvadásával, és a bábmester Kankuróé is. A víz és a latyak tökéletesen vezette Asuka irányított villámait a festett képű felé. A négy ellenfél egyre közelebb került egymáshoz, hála Asuka támadásainak, és Ayumi Fagyasztó Jutsujának. A két lány támadásai olyan gyorsan és sűrűn követték egymást, hogy Temari és Kankuro nem győztek hátrálni. Csak akkor vették észre egymást a testvérek, mikor Kankuro egyik bábja majdnem neki ment Temari hatalmas legyezőjének. A két testvér hirtelen a latyak és a víz közepén találta magát, mikor végre szüneteltek a felgyorsított támadások. Ayumi és Asuka megálltak velük szemben. A lányok már elég fáradtnak látszódtak, a szőkén pedig apró karmolások látszódtak, a bábok nem teljesen kikerült támadásai miatt. Temari körbe nézett: hátuk mögött a fal, előttük pedig ellenfeleik. Lassan közelednek, mivel már teljesen ki vannak merülve.
- Adjátok fel. Nem győzhettek le minket. - Hallotta öccse hangját. - Már az is csoda, hogy egyáltalán be tudtatok keríteni minket.
A bábok gyorsan keringtek Temari és a bábmester körül, elvágva az összes támadási lehetőséget. A lányok végül megálltak. Ayumi letérdelt.


- Tessék, már össze is estél, Ayumi! Ugyan már, lányok! Csak nem képzelitek, hogy le tudtok győzni két Jounint? - Kankuro nem volt olyan nagy szájú, mint a nővére, de most súrolta azt a határt.
Ayumi felnézett rá:
- Valóban?
Földre helyezett tenyere felől szédítő sebességgel fagyni kezdett a latyak, az olvadt víz; és egyre közeledett Temariék felé. A férfi és nővére az utolsó pillanatban ugrott fel, mielőtt lábukat befagyasztotta a jég. Kankuro szitkozódva nézett a jégtáblára, ahova ugrott és megrémülve vette észre, hogy nem látja a saját lábát. Képtelen volt fefogni, milyen gyorsan kerítette be őket a sötét. Temari nyögött egy félelmeteset, testvére pedig felé fordította tekintetét. Nővére kétségbe esve próbálta kiszabadítani a jobb lábát, mivel ő nem volt olyan szerencsés, hogy a jég ne fagyassza be. Így a lány lába és legyezője kétségtelenül egybe olvadt a jeges talajjal. A nagy szájú Temari kétségbeesve rángatta a saját lábát, miközben egyre inkább sötétedett és Kankuro már a saját kezét sem volt képes kivenni, hiába tudta, hogy a mellkasa előtt tartja. Hirtelen Ayumi és Asuka felé nézett, de hiába: őket nem láthatta. Az ég hirtelen villámlani kezdett, de olyan hangosan, hogy elnyomta Temari rémült sikolyát. A villámlások egyre sűrűsödtek, villogva megvilágítva Temarit, ahogy saját lábát rángatja, és a lányokat. Ayumi a vakító villanások közepette kézjeleket írt le.
-Kankuro fedezékbe! - Ordította öccse felé Temari, aki már tapasztalta ezt a támadást.
A férfi az utolsó pillanatban vonta nővére és maga köré védő bábját. Az apró jégcsapok nagyot koppantak a bábú külső felén. A villámok fényében a lányok látták, hogy Ayumi támadása nem volt eléggé hatásos. A testvérekre csend borult. Vészes és veszélyes csend. Hallották, ahogy lassan szemerkélni kezd az eső. Aprókat kopogott a bábon. Lassan sűrűsödni kezdett, míg végül olyan hatalmas erőre tett szert a vihar, hogy letépte róluk a báb védelmét. A testvérek a másodperc töredéke alatt bőrig áztak. Kankuro próbálta magához hívni bábjait, de reménytelenül. Temari lábán a jég egyre kúszott felfelé, a menekülés minden apró szikráját elnyomva. És ekkor Asuka arca végre feléjük fordult. Eddig egyetlen kézjelet tartott ki, most viszont ezzel felhagyott. Elővette Rayot, és egymás után küldte a Konohában tanult Villámpenge Jutsut őrájuk.


Kankuro kerülgetett és menekült, nővérét viszont eltalálta egy támadás, és a földre került. Miközben Kankuro Asuka villámai elől ugrándozott, valami megragadta a lábát és húzta lefelé. A sötétség lassan távozott és a felhők között felbukkant a nap. Ami megragadta a férfi lábát, most a földre rántotta, miközben egy villám hatalmasat rázott rajta. Mikor Kankuro kinyitotta a szemét, a két lány állt előtte. A vihar eltűnt, a nap pedig olvasztani kezdte a sivatagot beborító hatalmas jeget. Temari mellette guggolt, a jeget kaparva a lábáról. Bábjai szerte szét törve, darabokra hullva feküdtek messze tőle. Minden darabból megszámlálhatatlan hegyes jég tüske állt ki.
- Hogy volt ez az "Úgy sem tudtok legyőzni!" szöveg? - Vigyorgott rájuk Asuka.
- Két Chuunin mégis legyőzött két Jounint. - Mosolygott Ayumi. - Ezek szerint mégis kénytelenek lesztek elismerni bennünket.
Temari vágott egy fintort és hozzá egy halk szitkot.
- Tessék? Nem értettem kristály tisztán. - Hajolt közelebb Asuka a lányhoz.
- Engedjetek el minket! - Követelte a Kazekage hatalmas bátyja.
- Azt sajnos nem tudjuk. Meg kell várnotok, amíg a jég kiolvad. - Pislogott Ayumi.
- Hogy mondtad? - Temari eddig a jeget kapirgálta a lábáról, de a tudat, hogy csak akkor tudja kiszabadítani, mikor a jég elolvad, teljesen feldühítette.
- Semmi gond! Megkeressük Chiakit, ő majd kiolvaszt innen titeket! Úgy is Gaara irodájában vannak. Két perc az egész. - Vigyorgott rájuk egy hatalmasat a szőke, majd elrohantak a falu felé, hátra hagyva a befagyasztott testvérpárt.
- Ez az utolsó helyszín, ahol nagyon szembe tűnő a rés. - Mutatott Chaiki egy repedésre a falut körülvevő falon. - A túloldalon küzdenek egymással a testvéreid és az én csapattársaim. Tényleg. A te ötleted volt, hogy kihívjanak minket?


A Kazekage nem vette le tekintetét a lányról. Egész délelőtt együtt sétáltak, sorra megnézték az összes hibát amit a lány és társai észleltek, de ő egész idő alatt alig szólalt meg. A vörös ellenben folyamatosan csacsogott. Úgy kezelte, mint akárki mást. Sőt. A nevén szólította. Eddig egyszer sem hallotta a lánytól a Kazekage megszólítást. Még sem volt tiszteletlen.
- Nem. Kankurou akarta megismerni a képességeiteket.
Chiaki bólintott, de nem elégítette ki a kíváncsiságát ez a válasz. Mielőtt újabb kérdést feltehetett volna, meglátta társait a falu közepe felé rohanni. Rögtön elfogta a vágy, hogy megtudja a csata kimenetelét. Utánuk ordított, de szinte azonnal elnézést kért a Kazekagétól, hiszen ő biztos nem szokott hozzá az efféle ordítozáshoz. A férfi még csak nem is válaszolt. Csak nézte. Ayumi és a kacarászó szőke megérkeztek és köszöntek a Kazekagének.
- Gyere velünk, Chiaki! Lefagyasztottuk a festett képűt meg a nővérét! Haha! - A szőke boldogan vállba vágta Chiakit.
- Legyőztétek őket?! Tudtam!!! - Bokszolt a levegőbe. - Bár csak én verhettem meg volna őket valamelyikőtök helyett...
- Lesz még rá alkalmad, húgi. De most siessünk. - Vigyorgott Ayumi, mikor viszont elkapta a Kazekage tekintetét, azonnal elfordult.
- Oké, nyomás. Őőő... - A vörös a Kazekagére nézett. - Megvársz itt, amíg kiolvasztom a testvéreidet, vagy kísérjünk vissza?
A Kazekage ismét nem méltatta válaszra. A vörös gond nélkül folytatta a dumálást. A beálló csendben Asuka a sűrűn pislogó Ayumira nézett.
- Már minden hibát megmutattam, amit eddig találtunk. De ha gondolod, visszajöhetek és elszórakoztatlak... - Vigyorgott.
- Visszamegyek. - Szólt a Kazekage mély hangja, majd egy másodperc múlva homok formájában elfújta a szél. A lányok most már kiegészülve Chiakival, elindultak vissza Kankuroékhoz. Mikor megérkeztek, a testvérek dühösen néztek rájuk.
- Ideje volt már, hogy visszaérjetek! - Zsörtölődött Kankuro. Egyre inkább dühítette Chiaki vigyorgó képe.
- Ne dühöngj annyira, Kankuro. A nővéred sokkal régebb óta be van fagyasztva, mint te... - Vette elő fennköltebb stílusát Ayumi.
- Jé, vissza tért a hangod. Tényleg, az előbb mért kaptad el a fejed, mikor Gaara rád nézett? - Kíváncsiskodott Asuka. Ayumi ismét úgy kapta el a tekintetét, mint pár perccel ez előtt. Chiaki közben elkezdte kiolvasztani a testvéreket.
- Fél perc az egész. - Mondta. És valóban. A jég csak úgy gőzölgött és párolgott hogy elengedje fogságából az elkapott lábakat. Temari és öccse végül elmakogtak egy köszönömöt, majd a férfi elindult összeszedni darabokra tört bábuit. Temari összecsukta legyezőjét és hátra sem nézve elindult a faluba. Konoha küldöttei ballagtak mögötte.
- Tök fura ez a Gaara. - Mesélt elgondolkodva a vörös. - Én egész nap dumáltam, meg mutogattam, ő meg max. háromszor ha megszólalt. Eléggé magának való, ami érthető is, tekintve a múltját. Viszont minden mozdulatomat figyelte. Nem úgy, mint egy megfigyelttét szokás, hanem mintha emlékeztetném valakire. Kezdem azt gondolni, hogy más célja volt azzal, hogy minket ide hívott. - Ránézett Asukára. A lány meglepődött. Ayumi szintén. Még a tüntetően más felé nézést is abba hagyta.
- Tényleg ezt gondolod? - Kérdezte a szőke.
- Igen, ezt. De lehet, hogy tévedek és csak a védelmük miatt hívott ide. Vagy az Ötödik tukmált minket rá.
- Tsunadét ismerve ez is szóba jöhet. - Húzta össze a szemét a szőke.
- Minden esetre Gaara nagyon figyelmes. Szerintem még olyan hibákat is észrevett, amit én nem. Annak ellenére mennyire csöndes. Most már értem mért szeretik őt annyira a testvérei. Ha engem kérdeztek, Gaara csak arra vár, hogy valakinek ő is olyan fontos legyen, mint mondjuk mi egymásnak.
- Én is így gondolom. - Nézett a távolba Ayumi. Már leértek a házak közé. Chiaki oldalba bökte Asukát.
- Mindenesetre Gaarának nagyon szép szeme van. Azok a tengerzöld tekintetek... - Ayumi ijedten elkapta a fejét.
- Hopp! Már megint ez a mozdulat! Lebuktál!!! - Bökdöste Asuka.
- Tudtam! Bejön neked Gaara! - Vigyorgott Chiaki. - Most már csak azt kell megoldanunk, hogy kettesben hagyjunk titeket.
- Hagyjatok már! Hogy tetszhetne nekem, amikor... - Sípolt magas hangon.
- Azok a szemek, Ayumi! A vizes csaj, és a tengerzöld szemű... - Vigyorgott Asuka.
- Fejezzétek már be! - A lány hangja egyre magasabb frekvencián csengett.
- Meg is van! - Chiaki eléjük vágott. - Gaarával megbeszéltük, hogy holnap hol kezdjük az építést meg a többit. Minden nap jelentést kell majd neki tennünk. - Gonoszan elvigyorodott.
- Te fogsz bejárkálni hozzá, nővérkém! Mert mi, Asukával a kis ujjunkat se fogjuk mozdítani!


Ayumi sikított egy igazán halkat, és a szája elé kapta a kezét.
- Ezt nem tehetitek meg velem!
- De hogy nem tehetjük! - Vigyorgott Asuka már Chiaki mellett állva.
- És ahogy Chiaki mondta, a kis ujjunkat sem fogjuk mozdítani!
- Na jó, néha majd benézek Gaarához. - Legyintett a vörös miközben útnak indultak a falu felé. - Elvégre még nem válaszolt pár kérdésemre. És rá akarok jönni, hogy miért néz rám olyan furcsán. Meg fogom tanítani beszélgetni, ha nincs más megoldás. És mosolyogni. Ki tudja! A végén úgy is ő lesz a leggizdább!
- Mikor a végén? - Értetlenkedett a szőke.
- Hogy hogy mikor! Akkor, amikor a sógorom lesz! Hahaha! - A vörös és a szőke egymást túlharsogva vihogtak, miközben szegény Ayumi elképedve és kipirulva, magas hangon próbálta őket csitítani a falu közepén. Az emberek most is furán néztek rájuk, hiszen nem szokták meg az effajta viselkedést…

A szél ismét feltámadt. Kedvesen meglobogtatta a lányok haját, majd tovább repült fel, egészen fel a Kazekage tornyának tetejéig, ahol belekapaszkodott a teraszon álló vörös hajú férfi tiszteletet parancsoló fehér ruhájába. A Kazekage tengerzöld tekintete a falu közepe felé haladó három alakot figyelte egészen addig, amíg azok el nem tűntek a házak sokasága között.

Új dolog kezdődik,
Valami végződik -
Újabb harc kezdődik,
Meglopják Temarit...

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!