Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 10. rész: avagy Vége...

10. rész: avagy Vége...

Sötétség. Ijesztően néma csend. Csak a szél tépi a fák leveleit. Egyetlen hang sem hallatszik, pedig az erdőben kegyetlen csata dúl. Kegyetlen és vérre menő.

Ez az utolsó éjszaka, amit a genineknek a halál erdejében kell töltenie. A csapatok csatái a tekercsekért szörnyű végeredményeket hoztak. Eleve tizenhat csapat indult, de csak a fele érheti el a tornyot. Két csapatnál három- három mennyei tekercs volt, mivel két olyan csapatot győztek le, akik az övékkel megegyező tartalmút birtokoltak. Az egyik három fő mérges gázfelhőbe futott. Az ő sorsuk megpecsételődött. A gázfelhőben maradt három mennyei tekercs vészesen ötre csökkentette a megszerezhetőek mennyiségét. A másik csapat, akinél szintén három mennyei tekercs volt, már két nappal ez előtt bemenekült a toronyba, miután lesből rátámadott egy csapatra, akik éppen akkor pihenték ki fáradalmaikat. Így összesen csak két mennyei tekercset lehetett megkaparintani. Ami szintén problémát jelentett, hogy a geninek nem tudták, kinél milyen tekercs van. Ha legyőzték az ellenfelet, kénytelenek voltak elkönyvelni egy felesleges csatát, ami teljesen kimerítő lehetett ezen az utolsó éjszakán. A napok és az éjjelek megrövidültek, pihenésre nincs idő - a csapatok energiájuk leghatárán állnak. A kétségbeesett keresés a mennyei tekercs után eszeveszett háborút szított a megmaradt csapatok közt. Négy lány és két fiú a torony keleti felénél, ahol a hold homály formájában rájuk világít, őrült és véget nem érő harcot vívott a másik föld tekercséért. Tőlük északra, három fű ninja próbált megszabadulni egy egyszemű, óriás méretű, szürke bőrű ragadozótól. A támadás fentről érkezett, és szegények csak akkor vették észre, mikor az egyikükre már rávetette magát az állat. Társai kétségbe esve próbálták menteni az életét, de megérkeztek az egyszemű társai és a csata kimenetele kilátástalan lett. A szomorú az, hogy a fű ninjáknak meg volt mindkét tekercse és már csak az ajtót kellett volna kinyitniuk, hogy betegyék a lábukat a toronyba.
Így maradt egyetlen tekercs a nyolcból. Ez az egy pedig alig pár perce volt birtokában két lánynak és egyetlen fiúnak. Ők hárman egy fa tetején pihenték ki iménti csatájuk fáradalmait. Három izompacsirtától szerezték meg a hőn áhított mennyei tekercset. Ami most Kenta táskájában szunnyadt, Kenta biztonságos védelme alatt. A föld tekercs, amit a vizsga elején kaptak, minden nap másikuknál volt. Most éppen Chiakinál, aki a többieknél mélyebben vette a levegőt, és közben a sötét tájat kémlelte. Mivel a veszély nemcsak emberek, de fenevadak formájában is érkezhettek. De most egyik sem volt a közelben. Alattuk a föld feltúrt és felperzselt volt. Az összes fű és bokor kiégett. A földhányások közepén három nagydarab férfi feküdt eszméletlenül. Néha néha megrándult a testük, mikor a villámok végigfutottak rajtuk.
- Ideje tovább állnunk - Szólt Kenta a két lányhoz.
Rika felállt, jelezve, hogy ő kész az indulásra. Ez az utolsó nekifutás.
- Maradjunk még pár percet. Sehol senki... - Kérte őket a vörös.
-Nem lehet! Érjünk minél hamarabb a toronyba. Ott majd pihensz. - Erősködött Rika.
Chiaki kénytelen volt felállni.
- Oké, győztetek. De körbe fogunk menni, nem előre. Balra indulunk, mert más felé túl veszélyes lenne. Kövessetek!
Chiaki elindult, a többiek pedig követték. Úgy tűnt, a vörös nem akar senkibe belefutni, mivel össze - vissza vezette társait. Egy idő után megállt.
- Most egy gáz felhőn fogunk át menni.
- Micsoda?! - Ordított Rika.
- Nyugi! Nem lesz gond! Nagy levegő, és három ugrás után már a torony bejáratánál leszünk. Erre egy lélek sincs, a mérgező köd miatt. Indulás!
Azzal előre vetette magát. Kenta gondolkodás nélkül követte. A második ugrásnál tisztult a köd, és a fiú már látta is a holdfénybe öltözött tornyot. Boldogság öntötte el a szívét, és egy pillanatra hátra nézett, hogy egy biztató mosolyt küldjön Rikára. A lány viszonozta, de mikor előre nézett, úgy érezte, mintha leöntötték volna egy vödör hideg vízzel. Chiaki kiért a mérgező ködből, és zuhant a föld felé. Egy másodperc, és a lány még látta, hogy rohan a föld, hogy arcul üsse.
A fiú épp a föld fölött kapta el, az utolsó pillanatban. Mire Rika is kiért, Kenta addigra az ölébe vette a lányt, és kedvesen pofozgatta.
- Mi történt? - Kérdezte Rika.
- Fogalmam sincs. - Felelte a fiú, miután megsimogatta a vörös arcát, és a szemét nem vette le róla. - Szerintem csak kimerült. Lélegzik és nem látok rajta veszélyes sérülést.
A fiú ölbe vette, majd elindult a kapu felé, hogy kinyissa. Rikának nem tetszett az effajta figyelmesség Chiaki felé. Ha lehet, most még dühösebb volt, mint eddig bármikor. Gonosz tekintetét nem vette le az előtte haladó Kentáról, és alvó társáról. A kapu árnyéka lassan elnyelte őket ahogy haladtak a torony mélye felé.
Ez a reggel változást hozott Ayuminak és Asukának. Most elmaradtak az edzések, tanítás és az orvosi ismeretek további fényesítése. Még csak épp, hogy felkelt a nap, de a két lánynak már is a Hokagénál kellett lennie. Tsunade álmosan nyújtózkodott a székében.
- Jó reggelt, lányok! Gondolom, tudjátok mért hívattalak benneteket. - Ásított egyet.
Ayumi bólintott egyet.
- A húgom miatt.
- Igen. A kis hiperaktív tudja, hogyan vonja magára a figyelmet...
- Mit csinált már megint? - Kérdezte álmosan pislogva Asuka.
- Menjünk le és kérdezzük meg a csapattársait. - Indult el Tsunade az ajtó felé.
A Hokage az egyik földszinti terembe vezette őket. A szobában volt egy kanapé. Azon feküdt Chiaki. Az ajtótól jobbra ült Kenta és Rika egy asztalnál. A tányérok üresen árválkodtak, Kenta pedig elégedetten simogatta a hasát. Mikor a három nő belépett, a fiú vidáman üdvözölte őket, és kérte, hogy üljenek le mellé. Rika ellenben meg sem nyikkant. Bosszús képet vágott. Látszott rajta, hogy veszekedtek.
- Na mesélj, milyen volt a vizsga?
- Eszméletlen! - Gesztikulált Kenta. - Rengeteg volt az ember evő szörny. Szerintem egy kicsit elszaporodtak. És mindenütt volt mérges gáz is. Idővel pedig a geninek is megkergültek. Mindenki csépelte a másikat! És miután kiderült, hogy a mennyei tekercsek felszívódtak, még agresszívebb lett mindenki.
- Meséld el a napokat is. Mért csak most jöttetek ki? Én azt hittem, hogy két nap elég nektek... - Kérdezősködött Ayumi.
- Hát igen, mi is azt hittük! - Kenta kacagott. - Miután berohantunk a huszonhatos kapun, alig húsz perc múlva már is belénk kötött egy hegyes fogú, büdös állat. Miután elláttuk a baját, mentünk tovább a torony felé. Az első napon inkább csak egy helyben toporogtunk, mivel mindenki a közelünkben minket vett célba. Két csapattal ki kellett állnunk, mivel nem hitték el, hogy nekünk is föld tekercsünk van, mint nekik. Az első éjszakán még tudtunk pihenni egy kicsit. Volt három srác, akik három mennyei tekerccsel rendelkeztek. Mivel ők is eléggé kimerültek a csatáik során, úgy döntöttünk másnaptól üldözzük őket. Nagy hiba volt. Egy lépéssel mindig előttünk jártak. Ráadásul a szörnyek is meg akarták bosszulni bűzös kis társukat, így inkább többnyire velük küzdöttünk. Elég vérszomjasak voltak. Egy fű ninja csapat, akiknél szintén három mennyei tekercs volt, egyszemű küklopsz - szerű szörnyeknek estek áldozatul az egyik mérges gáz felhőben. Szegény fű ninjáknak nem tudtunk segíteni, mivel éppen ekkor szabadítottunk meg három gorillát a mennyei tekercsüktől. Ez már ma éjjel történt. A Föld országbelieknél volt a másik három tekercs. Ők a harmadik napra virradóan megtámadtak egy csapatot, akik akkor szerezték meg a föld tekercsüket. Szegényeket inkább kiütötték, mint legyőzték. Megvárták a csata végét és akkor támadtak a győztesekre, mikor azok teljesen kimerülve ledőltek pihenni. Aztán pedig egyenesen a toronyba rohantak. Mi ekkor három egyszeművel harcoltunk, így megint hátrébb maradtunk egy lépéssel. A negyedik napon és éjjel azokat a gorillákat üldöztük, akiknél megmaradt az utolsó mennyei tekercs. Meglepően fürgék voltak. Mi pedig fáradtak.
Kenta gesztikulálását a kanapé felől érkező rúgás, káromkodás és nyögés szakította félbe. Chiaki megfordult álmában. A nők és Kenta ránézett. Rika, aki eddig egy szót sem szólt, most fölállt és közölte, hogy ő most aludni megy.
Miután csak négyen maradtak, Kenta folytatta:
- Chiaki nagyon kimerült. A toronyhoz egy gáz felhőn át vezetett minket. Amint kiért, összeesett. Éppen a föld fölött kaptam el.
- De hát miért? Nem pihentetek? - Pislogott Asuka.
- De igen, pihentünk. De szerintem csak Rika és én. - A fiú arca már nem volt olyan vidám, mint eddig.
- Miután bementünk a kapun és legyőztük a büdös szörnyet, kértem, hogy tartsa nyitva a szemét. Arra kértem, hogy folyamatosan használja a Biarigant.
- De még pár percnél tovább sosem használta! - Közölte Ayumi.
-Tudom, mondta is. Még is ezt kértem. És ő teljesítette. Gyanítom, hogy amíg mi nyugodtan pihentünk, az ő szeme, még ha lehunyta is, folyamatosan kémlelte az erdőt. Jól gondolom?
- Igen. A Biargan akkor is lát, ha te azt hiszed, hogy a tulajdonosa alszik. - Ayumi horkoló húgára nézett. - Túl sokat kértél tőle. Öt napon át, éjjel - nappal éberen őrködni...
- Szerintem nem kell aggódni érte. Mikor megvizsgáltam, akkor már aludt. Gyanítom, hogy mikor Kenta elkapta a föld felett, már akkor elaludt. A tudat, hogy teljesítette a feladatot, hogy végre elérték a tornyot, elengedte magát és simán elaludt. - Mosolygott Tsunade.
- A húgomat ismerve inkább erről lehet szó. - Vigyorgott Ayumi húgára, aki közben ledobta magát a kanapéról.
- Jól van, menjen mindenki a dolgára! - Utasította őket a Hokage. - Kenta, kijelölök melléd egy Jounint, aki az elkövetkező hónapban edzeni fog. Rikának úgy szintén. Chiaki bemutatja Ebisunak, hogy mit tud, aztán majd foglalkozom vele is. Ma pihenőt kaptok Miss Morcossal. Ayumi, irány a kórház! Asuka, igyekezz az akadémiára! Iruka már biztos megkezdte a tanítást.

A szőke és a barna csaj vigyorogva távozott, miközben Kenta gyengéden visszarakta a kanapéra a vöröset. Majd pedig Tsunade vezetésével a neki kijelölt szobába lépett, hogy kipihenje fáradalmait.

Ez volt a tíz,
Jön a kiképzés!
Majd a vizsga második része
Érkezik a négy Kage!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!