Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 08. rész: avagy Tanulás, vizsga, szerelem...

08. rész: avagy Tanulás, vizsga, szerelem...

Huszonnégy óra. Ha eltelik, megkezdődik a bizonyítás ideje. A tizenhármasok most megmutathatják, hogy mikre képesek.
Még csak épp, hogy felkelt a nap. Valaki már mégis munkában áll. Adatokat néz át, löttyökkel teli üvegcséket rakosgat el vagy arrébb.
Időnként jegyzetel valamit, majd lassan kilép a szobából és a folyosó felé veszi útját. A kórház betegei még alszanak, orvosai pedig még nem érkeztek meg. Ayumi megint a legkorábban érkezett. Amíg ő ellenmérgeket készít, talán mások is beérnek.


Nem csak ő kelt ma korán. Egy szőke lány az erdő közepén, a hatalmas tisztás egy részén gyakorol. Rég óta itt lehet, mivel már alig kap levegőt. Pihenni viszont nincs ideje. Láthatóan a gyorsaságra és a távolságra edz. Kardját jobb kezében tartja, majd miután kifújta magát, másik kezével is megmarkolja. Lábait megveti, kezeit kinyújtva feje fölé emeli, közben villámokat enged a markolatba és egy hatalmasat suhint. A villámok elhagyják Rayot, a talajra érve felszántják azt, beleágyazva a villámokat a föld mélyébe. Míg Asuka rátámaszkodik a kardjára, a villámai közben cikázva kitörnek a föld mélyéről. A lány most a kardját kezdi nézegetni.
- Ráférne egy alapos tisztogatás Rayo- ra. Szegény elég megviselt lett.
- Szerintem mára elég lesz a rombolásból. - Lóbálta a kezében tartott uzsonnás dobozkát a férfi.
- Szóval te ezt rombolásnak tartod? - Nézett körül Asuka.


- Én inkább megfeszített munkának.
A férfi nevetett. - Nevezd gyakorlásnak, de én csak egy csomó összetúrt föld darabot látok, amiből időközönként villámok csapnak ki.
Közben helyet foglalt a lány mellett a fűben és szendviccsel kínálta.
- Szóval nem tetszik a Villámpenge jutsum?
- Ami azt illeti, kevésbé romboló támadást is el tudnék képzelni neked. - Mosolygott tovább Iruka és beleharapott a szendvicsébe.
Így ment ez már napok óta. Asuka edzett addig, amíg nem kellett mennie az akadémiára tanítani. Mikor elkésett, számolnia kellett Iruka leszidásával, és saját hasának délig tartó korgásával, mivel enni nem volt ideje. Mióta Iruka tudomást szerzett a hajnali gyakorlásról, elébe ment a dolgoknak: amikor föl kel a nap, ő megjelenik ott, ahol a lány edz valami finom reggelivel megpakolva. Így Asuka nem is késik el, és éhen sem marad. A közös reggeli után pedig együtt mehetnek az akadémiára, ahol közösen taníthatják a gyerekeket...
Eközben Chiaki a Hokagéhez indult. Tsunadénál volt a Chunin vizsgára jelentkezők névsora, és talált egy olyan csapatot, akik összesen két személyből álltak. A hokage úgy gondolta, Chiaki lehetne a harmadik csapat tag.
Mikor a vörös kopogtatott, a Hokage és a két személy már vártak rá.
- Jó reggelt! - Köszönt ásítva.
- Csak hogy végre megérkeztél.
A két személy Chiaki felé fordult: az egyikük egy barna szemű, fekete hosszú hajú lány volt. A másiknak világos zöld szeme és világos barna haja volt.
- Chiaki, bemutatom neked Hara Rikát és Nakashima Kentát. Ők a Harmincötös csapat. És a Chunin vizsga alatt az új csapattársaid.
A vörös meglepődött.
- Azt kívánod tőlem, Hokage, hogy társuljak hozzájuk? - Mutatott a Harmincötösökre.
- Igen, azt kívánom! Most pedig menjetek és gyakoroljatok! Na gyerünk, siessetek! Más dolgom is van, mint veletek foglalkozni!!
A fiú és a két lány távozott. Kenta szólalt meg először:
- Nos, Chiaki, hová menjünk edzeni, ahol senki nem zavar minket? - Kellemes mély hangja csak fokozta természet adta tekintélyét.
- Az erdő megfelelő lenne. - Válaszolt a vörös.
- Remélem nem vagy egy béna alak. - Szólt szúrós szemmel Rika.
Chiaki csak mosolygott, hátat fordított nekik és elindult a rengeteg felé.
Másnap reggel a Harmincötös csapat és Chiaki az írásbeli előzetes vizsgán vettek részt. Ibiki volt a próba vezetője. Mivel a kérdések extra nehézségekkel bírtak, a csalás alapvetőnek számított.
Chiaki a terem utolsó padsorában foglalt helyet, középen, jobb oldalt ült Rika, míg Kenta az első sorban Ibikivel szemben kapott helyet.
A vörös nagyon dühös képet vágott, mivel még a kérdéseket is csak negyedszeri olvasásra értette meg. A válasz persze csak sípoló hang formájában érkezett, vagy túl hosszú lett volna leírni. Rika is elég idegesnek látszott, Kenta ellenben gyorsan lekörmölte a válaszait és most hátra dőlve nézegette a plafont.
Már csak fél óra volt hátra, de a vörös még mindig csak a fele kérdésre válaszolt. Ránézett Rikára, aki most a fejét vakargatta dühében. Chiaki a fejéhez kezdte verni a tollát, és azon törte a fejét, hogyan fejezhetné be a dolgozatot. Ha láthatná, hogy Kenta mit írt...
Az idő vészesen telt, már csak húsz perc volt a vizsga végéig, Ibiki szavai szerint. Ekkor Chiaki fejbe vágta magát a tollal, és végre eszébe jutott, hogy most az egyszer értelmes dologra is használhatná családja általi örökségét. Kezeit szemei elé rakta és a Biarigant Kenta hátának szegezte. Minden választ lemásolt a fiú dolgozatáról. Majd elégedettségében Rika felé fordította tekintetét. A lány éppen írt, méghozzá szóról - szóra Kenta írását. Már csak tíz perc maradt, arra a két kérdésre, amire Rikának válaszolnia kellett. Néha még megvakarta a fejét, de ez most már inkább színjátéknak tűnt, mint aggodalomnak. Lehet, hogy valójában nem is izgult? Most a Biarigan azt mutatta, hogy Rika bal keze apró, észrevehetetlen villámocskákat küld Kenta hátába. Az érdekes az volt, hogy ezeket a villámokat csak Chiaki láthatta a gyorsaságuk miatt, és csak most, hogy a Biarigan megmutatta. Kenta most leeresztette jobb kezét a széke alá, és különböző időközönként apró villámokat kezdett küldeni a lány lábujjaiba. Mikor az üzenet megszűnt, Rika újra írni kezdett, és Chiaki azonnal megértette, hogy a fiú a válaszokat adta meg. Ez megismétlődött az utolsó válasz erejéig, de ezt már a vörös nem várta meg. Már mindkét társa megadta a helyes válaszokat, és ő is lemásolta Kenta eszének bizonyítékát; most már ő is nyugodtan hátra dőlhet a székében.
A dolgozatok leadása után elégedetten sétáltak vissza az éttermekhez, ahol ígéret szerint Asuka és Ayumi várták őket. Az úton persze leszidta két új társát, amiért neki nem állt módjukban segíteni.
- Most hárman vagyunk, ha nem tudnátok! - Szidta őket vigyorogva. - Az oké, hogy ti összedolgoztok, de ha nem tudtam volna válaszolni a kérdésekre, akkor mind megbuktunk volna.
- Szeretted volna, ha a villámaimat neked is elküldöm? - Kacagott Kenta. - Nem hiszem, hogy a sokkon kívül mást kaptál volna. Egyébként, mikor tegnap harcoltunk egymással, megnézeted a képességeinket a különleges látásoddal. Ha erre képes voltál, gondoltam, a vizsgán is hasznát veszed majd. Ezért nem is aggódtam érted.
- Ne, Kenta! Hagyd csak, igaza van. Nem kellene megbíznunk benne. - Undokoskodott Rika. Igazság szerint amióta találkoztak, így viselkedett.
A vörös nem tudott mit kezdeni a lánnyal, hiszen elképzelni sem tudta, mit utálhat valaki benne annyira. Rika viszont folyamatosan undok volt Chiakival, még akkor is, ha egyáltalán nem volt rá oka. A sráccal viszont szinte azonnal megtalálta a közös hangot, és most végre felötlött benne annak a gondolata, hogy Rikát valószínűleg ez zavarja. És a féltékenység kézenfekvő válasznak tűnt erre a kérdésre.
Az étterembe beérve nővére és barátnője integetni kezdtek a hátsó sorokból. Most végre bemutathatta két új társát. Kenta nagyon feldobottnak tűnt, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy négy lánnyal ebédel.
Helyet foglalt az asztal belső részén, két oldalára a két lány: Asuka mellé Chiaki, Rika pedig Ayumi mellé ült.
- Hogy ment az írásbeli? - Érdeklődött Asuka.
- Egész jól. Én bevetettem a Biarigant, Kentáék pedig villámokkal üzentek egymásnak.
- Villámokkal? - Lepődött meg Asuka. - Azt is lehet? Ez nekem még eszembe sem jutott! Megtanítanátok rá engem is?
- Nagyon szívesen! - Mosolygott kedvesen Kenta. - Mi, akik a Villámok országában születtünk, tartsunk össze! Nem igaz?
Rika mérgesen ciccentett, és amint megérkeztek az ennivalók, szó nélkül neki állt enni. Ayumi és Asuka értetlenül pislogtak egymásra, majd Chiakira. A vörös egy arckifejezéssel jelezte, hogy majd a végén megbeszélik ezt. Majd hirtelen integetni kezdett a bejárat felé. Erre Asuka is felnézett, Ayumi pedig hátra fordulva Irukát pillantotta meg.
- Sziasztok! Jó étvágyat! - Mondta a két, számára ismeretlennek is.
- Gyere Iruka, egyél velünk! - Invitálta most Chiaki, hogy ne mindig Asuka kérlelje a senseyt, és éreztetni akarták, hogy ők is kedvelik, nem csak a szőke.
- Nem szeretnék zavarni.
- Szóval nem is érdekel, hogyan vettem az első akadályt a vizsgán?! - Erősködött a vörös.
- Tudom, hogy sikerült.
- Akkor ne kérleltesd magad tovább, és foglalj végre helyet köztünk! - Állt fel Chiaki és vonszolta Irukát az üresen maradt székhez.
Közben a szakács intett, hogy Chiaki második adag levese elkészült. A vörös átadta a gőzölgő finomságot a copfosnak, majd rendelt magának és Kentának még egy adaggal.
Az ebéd nem tarthatott sokáig, mivel Rika, miután jól lakott, azonnal fölállt és távozott. Kenta követte, de csak miután közölte a többiekkel, hogy ezt a goromba viselkedést számon fogja tőle kérni. Bocsánatot kért és elment. Irukának is dolga volt délután, de kérte a lányokat, hogy vacsorázzanak vele. Most viszont ne haragudjanak, de dolga van.
- Ez kapóra is jött! - Mondta Chiaki, a távozó copfos után.
- Én örültem volna, ha még marad. - Csücsörített Asuka.
- Majd együtt vacsizunk! - Legyintett a vörös.


- Na figyeljetek! Mit szóltok a két új csapattagomhoz?
- Csak a vizsga alatt a csapat tagjaid! - Korholta a szőke.
- Kenta rendes. De a csaj... - Ayumi kézmozdulatai egyértelművé tették, hogy nem kedveli Rikát.
- Jobban teszed, ha vigyázol velük. A srác nagyon kedves, de jobb az óvatosság. - Érvelt Asuka.
- Szerintem Rika csak féltékeny. - Harapott egy édességbe Chiaki. - Én sem virulnék a boldogságtól, ha egy csajjal kéne osztoznom a pasimon, ráadásul úgy, hogy még rokonszenveznek is egymással.
- Van benne valami. - Tette el a többi édességet Ayumi.
- Add vissza! - Szólt rá a szőke, mivel az ő sütije is elfogyott.
Ayumi kénytelen volt visszaadni.
- Minden esetre, ezen az öt napon, amíg össze leszel velük zárva, legyél nagyon éber!
- Vettem, főnök asszonyok! - Szalutált Chiaki és elvett még egy sütit Ayumi táljáról.

A délután, majd a közös vacsora Irukával is gyorsan eltelt. Másnap hajnalban pedig Rika és Chiaki, Kenta vezetésével elindult a Halál Erdeje felé, hogy letegye a vizsga második felét.

Ez volt a nyolc,
unalmas sem volt.
Jön a kilenc,
várj csak míg itt lesz!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!