Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 07. rész: avagy Újra Konohában!

07. rész: avagy Újra Konohában!

Eltelt egy hét. A nyolcas és tizenhármas csapat sikeresen visszaért Konohába. Jelentést tettek, és a küldetés megkapta a C szintet nehézsége és veszélyessége miatt.

Ayumi és Asuka a kórházban segédkeztek. A szőke csak időpocsékolásnak érezte a dolgot, hiszen mit sem ért az effajta munkához. Ellenben Ayumi elemében volt. Megismerkedtek Sakurával, aki azonnal tökéletes hangsúlyban kezdett el dolgozni Ayumival, fejlesztve képességeit és erejét.Egy különösen sikertelen és pocsék nap után Asuka elment a Hokagéhez, hogy áthelyezést kérjen: minden jobb, mint a kórházban szerencsétlenkedni...
Chiaki eközben készült a Chunin vizsgájára, ami problémát jelentett, hiszen nem voltak csapattársai, akikkel indulhatott volna....

Eltelt a nyugodtabb vasárnap is, és végre összefuthattak. Asuka és Ayumi már rendeltek Ramen éttermében egy - egy rák levest. A helyszínt Ayumi jelölte ki, mivel neki volt a legtöbb szabadideje, és most ő volt a legboldogabb is. Ráadásul már körbejárta az összes éttermet Sakurával és új barátaival, és úgy döntött, hogy itt fognak aznap este enni. Mire Chiaki megérkezett, a két csaj már szürcsölgette a saját levesét. A vörös bosszús képpel ledobta magát Asuka mellé, szembe ült nővérével.
- Szevasz hugi! Na mi van? Csak nem fáraszt ki ez a kis edzés? - Kárörvendezett Ayumi.
- Legalább valamivel levezeted a hiperaktivitásod. - Vigyorgott a szőke.
- Ne is mondjátok. Ez a szemét Ebisu teljesen kikészít.
A két lány harsány nevetésben tört ki. Chiaki nem értette a dolgot.
- Azt hallottam, hogy Ebisu egy különleges Jounin, aki csak a legkezelhetetlenebb Shinobikkal foglalkozik. - Vihogta Ayumi, asztal - püfölés közben.
Asuka még hangosabban nevetett, mint eddig. Levesét is kilöttyintette.
- Mondjatok, amit akartok, nem érdekel. A Chunin vizsgán mindenkit legyőzök, akit Tsunade elém tesz!!!
- Persze - persze... - Vihogtak tovább.
Chiaki megrántotta a vállát és mintha mi sem történt volna, elkezdett enni.
Jó pár perc múlva, mikor a lányok végre magukhoz tértek, Chiaki elvette nővére levesét és azt is befalta.
Asuka megszólalt, mielőtt újabb szó - csata kezdett volna kibontakozni:
- Egyébként azt a feladatot kaptam...
- Miután csődöt mondtak az orvosi képességeid - Tette hozzá Ayumi.
- Kit érdekel az a sok nyávogó ember! Az orvosi pálya az okoskodóknak való! - Érvelt Asuka.
Ayumi persze rögtön felkapta a vizet és elkezdte volna a mondanivalóját, ekkor Asuka felemelte a kezét, jelezve, hogy nem fejezte be a mondandóját.
- Szóval azt akartam mondani, hogy az unokanővérem új feladatot adott. Ez se a legjobb munka, de! - Itt boldog vigyor terült szét az arcán, és barátai már tudták, hogy ez csak egyet jelent: pasit.
- Most kis kölyköket kell tanítanom az alapvető ninja - életre, és elég idegesítőek a sok gyökér kérdéseikkel, de a sensei, aki oktatja őket, most már velem együtt, nagyon sexi! És kedves, aranyos, sötét bőrű és szemű, figyelmes, isteni hangja van; bár van egy sebhely az arcán... De így is nagyon helyes!
Amíg a szőke áradozott, addig az ikrek csak vigyorogtak, illetve Chiaki az étlapot böngészte és nővére megérkezett levesét.
- Mindenhol kiszúrsz magadnak egyet. Ez a vonzalom is csak addig fog tartani, amíg meg nem látsz egy másikat - Mondta Ayumi, miközben biztonságba helyezte húgától a levesét.
- Ez nem igaz! - Sértődött meg a szőke. - Iruka más!
- A nevét is megjegyezted? Akkor ebben a pasiban lehet valami. Vagy csak sokat szólongatták a kis kölykök... - Vigyorgott Chiaki üresedő tányérja mögül.
Asuka erre hátba verte. Pár csepp leves kilöttyent az asztalra, Chiaki pedig félre nyelt.
Ayumi harsányan felnevetett, mikor valaki közelebb lépett az asztalukhoz. Sakura volt az egy hosszú hajú szőke lánnyal.
- Sziasztok. Biztos te vagy Chiaki. Téged még nem ismerlek. Haruno Sakura vagyok. Ő pedig Ino.
- Helló. - Köszönt a szőke.
- A nővéred sokat mesélt rólad - mondta mosolyogva.
- Képzelem - Húzta össza a szemét a vörös, miközben nővérére sandított.
- Gyertek, egyetek velünk! - Szólt Asuka.
A két lány örömmel társult a tizenhármasokhoz, és mikor leültek, megérkeztek a hozzájuk tartozó fiúk is. Elöl egy copfos, unott fejű Chunin, egy hosszú hajú pufókkal, akinek a kezében Chips volt. Őket egy bilifrizurájú, gombszemű fiú követte zöld cuccban, mellette egy mosolygós barna hajú lány. Majd valaki hangosan köszönt a szakácsnak, de ez a többieket nem lepte meg. Ino és Sakura lelkesen integettek a jövevényeknek, akik egyesével leültek az asztalhoz. A copfos unott képű, valami olyasmit makogott, hogy ő Nara Shikamaru és lehuppant Ino mellé. A Chips - zabálót Choji - nak hívták, a gomb - szeműt Rock Lee - nek, a kedves lány pedig Ten Ten volt. Mikor ő is leült, végre láthatóak lettek a többiek is, akik még a társasághoz tartoztak: egy hosszú hajú fiú, világos szemekkel, aki Ten Ten mellé ült, neve Hyuga Neji. Egy Uchiha Sasuke nevezetű helyes fiú, fekete szemekkel és séróval. Ő leült Sakura mellé. Végül megérkezett a hang forrásai is, akit az érkezettek kénytelenek voltak túl kiabálni: egy szőke, kék szemű srác, Uzumaki Naruto.
Az asztal másik végére ült, szembe Sasukével.
Mindannyian rendeltek. A Naruto nevezetű tripla adagot. Míg vártak, Ayumi bemutatta társait. Asuka örült a sok embernek. Remélte, hogy ismerik Irukát, és ha igen, akkor sok ötlettel láthatják el, hogy mit szeret a férfi és mit nem... Ellenben Chiaki olyan fejet vágott, mint akit most ítéltek a giotin alá.
Főleg mivel tudta, hogy mi következik. Félve nézett végig a társaságon. Természetesen öt másodperc se telt el, és már be is következett a vég. Amíg az emberkéket nézegette, a Naruto nevezetű megszólította:
- Chiaki! Hogy hogy téged eddig nem láttunk? Asukával már összefutottam Iruka senseinél, Ayumival pedig a városban, mikor Sakurával volt. - Asuka picit kipirulva fészkelődni kezdett.
- Sok dolgom volt - Morogta a kérdezett.
Válaszát meglepett pislogás kísérte. Sakura átvette az ismerkedés fonalát:
- Chiaki a Chunin vizsgájára készül. Úgy tudom, hogy Ebisu sensei különleges kiképzés alá vetette. - Mondta mosolyogva.
- Te még mindig genin vagy?! - Vigyorgott Naruto.
Chiaki szemei vészesen csillogni kezdtek, de nem a megszokott fényükben. Ayumi védekezően maga elé kapta kezeit, Asuka pedig jobbnak látta elterelni a szót:
- Mindjárt megérkeznek a leveseitek!
Ekkor valaki besétált a bejáraton, és a hangos társaság felé vette útját.
Naruto nevetett, Chiaki kitörni készült, az a valaki pedig csak közeledett. Asuka védő szavai elhaltak, amint az asztalhoz lépett a copfos Iruka.
- Jó estét mindenkinek! - Mosolygott.
Naruto rögtön maga mellé invitálta, és a sensei lehuppant kedvence mellé. Boldogan végig nézett minden jelen levőn, majd a szeme megakadt Ayumin és ikertestvérén, akik egymással szemben ültek.
- Titeket ismerlek.
- Igen! Ők a csapattársaim, akikről meséltem neked. - Nézett Irukára Asuka.

- Nem, nem ezért. - Megint Ayumira nézett:
- Ti voltatok, akik káromkodtak az akadémiai shinobijaim közelében.
Ayumi olyan fejet vágott, mint akit hirtelen hatalmas erővel felpofoztak, Chiaki viszont megpróbált erősen emlékezni, ami fura arckifejezést kölcsönzött arcának.
- Az csak azért volt, mert egy perverz bunkó meglesett minket fürdőzés közben, és őt kergettük! De meglépett előlünk, és azóta sem láttuk!... Elnézést kérünk a múltkoriért... - Kezdett elpirulni Ayumi.


Iruka nagyon meglepődött a válaszon, míg Naruto mellette örömmel fogadta, hogy vannak akik hozzá hasonlóan beégnek Iruka előtt...
Chiaki arca végre felderült, ami a megvilágosodást jelentette. Közben megérkeztek a levesek is és mostantól a szürcsölés vette át a vezető szerepet. Naruto gyorsan végzett első tányérjával, de mielőtt a másodikhoz ért volna, megkérdezte, hogy mióta vannak Konohában és meddig maradnak. Ez a téma már inkább felvillanyozta Ayumit.
- Már voltunk egy küldetésen Tsunade megbízásából. A Villámok országában kellett vigyáznunk egy elöljáróra és a családjára. A banditák, akiket a fő szolga bérelt fel, a többi szolgálót rabolták el. Egyébként a nyolcas csapattal azonos volt a küldetésünk.
Ez az információ érdekelte a többieket is. A Shikamarunak nevezett megszólalt, egy picit unott hangon:
- És milyen volt Kibáékkal dolgozni? Úgy tudom, hogy ők a keresésre specializálódtak.
- Ami azt illeti, jó volt velük dolgozni. Bizonyos dolgoktól eltekintve.
- Hinata velem volt a legtöbbet. - Tette hozzá Asuka. - Kiba Ayumival, és Shino Chiakival.
- Hát igen. Sem Asuka, sem én nem akartunk a bogarassal lenni. Még jó, hogy ott volt a húgom...
- És mi volt kellemetlen? - Kérdezte Shikamaru, akit láthatóan érdekelt a téma.
- Kiba - Mondta jelentőségteljesen Ayumi. - A srác túl sokat beszél, és általában tiszta hülyeségeket. És mivel az én csapattársam volt, a legtöbbször az őrületbe kergetett.
- Hinatával nem volt semmi gond. Mi jól megvoltunk. Shino viszont nem sokat beszélt. - Tette hozzá a szőke.
- Ellenben Kiba folyamatosan dumált. - Ayumi nem volt hajlandó letenni arról, hogy a fiút szapulja. - Az a három nap, amíg ide nem értünk, kész katasztrófa volt. Állandóan főnökösködni akart és mindig mindent meg akart magyarázni.
- Minket nem zavart. - Chiaki szólat meg, hosszú szünet után.
- Persze hogy nem. Hiszen te is legalább annyit beszélsz, mint ő. - Legyintett a nővére.
- Téged viszont azért idegesített, mert Kiba legalább annyit okoskodik, mint te.
- Én nem szoktam okoskodni! - Sértődött meg Ayumi.
- Naná, hogy szoktál! - Ezzel az ikrek ismét belekezdtek egy kisebb vitába.
Asuka csak vigyorgott és hozzá tette:
- Ez most el fog tartani egy ideg.
És valóban. A lányok egyre szenvedélyesebben veszekedtek és kezdtek hangosak lenni. Shikamaru elejtett egy " Ez annyira kínos..." hozzászólást, amit csak páran hallhattak. Lee gombszemei még jobban kikerekedtek, Nejit pedig kezdték nagyon idegesíteni a lányok.
Nem sok idő múlva Ramen és más vendégei kezdték nem hallani mellettük ülő barátaik hangját, ezért a szakács kénytelen volt kitessékelni az ikreket az ajtón...
Az este sötétje kellemesen körbe vette őket. Ayumi megsemmisülve állt az úton. Láthatóan nagyon megviselte, hogy képes volt így viselkedni. Vagy hogy megint bedőlt húga cukkolásának. Chiaki elégedetten nézte a többi vendéglőt. Asuka lépett mellé:
- Most örültök? Mára is megvolt a napi akció.
Ayumi kezeivel eltakarta vörös arcát.

A többiek is kiértek, Naruto vezetésével.
- Ti aztán nem vagytok semmik!
- Ez igaz. - Most először szólalt meg Sasuke. - Még Narutón is túltesztek. Az említett csak széles szájjal vigyorgott. Bentről kilépett egy tizenöt éves forma lány. Világos barna haja és szeme volt. Összehúzott szemmel végignézett a társaságon, majd az ikrekhez fordult.
- Tudjátok, hogyan vonjátok magatokra a figyelmet. Ha csak fele annyira vagytok jó harcosok, mint amennyire hangosak... Miattatok nem tudtam nyugodtan megenni a vacsorám.
- Ez most kihívás volt? - Lépett hozzá Chiaki.
- Nem mondhatnám. Nem állok ki geninekkel.
Kész. Ez volt az utolsó csapás, amit a vörös el tudott viselni. Fújtatva kotorászni kezdett a táskájában. Elővette piros botját. Egy pillanat alatt kihúzta. Jobb kezével tartott végét a lány felé fordította:
- Még be sem mutatkoztál, de már is provokálsz!
- Szó sincs róla. - Mondta a barna szemű. - Nem sokára itt a vizsga. Inkább arra tartogasd az erődet. És az edzésre. A nevem pedig Jun Usuhi. Ezenkívül nagyon meglepődnél, ha kiállnál ellenem.
Chiaki összezárta fegyverét és eltette. Egy elmaradt csata rosszabbul érintette, mint hogy kitiltották az étteremből. Csalódottan sóhajtott.
- Engem érdekelne, hogy mire vagytok képesek. - Mondta reménykedve Naruto.
- Én is megnézném, mit fejlődött a húgom. - Jelent meg normális arcszínnel Ayumi.
- De sajnos arra még várnunk kell a vizsga második feléig. Már persze ha eljutsz odáig, Chiaki... Nézett barátnőjére Asuka.
A vörös erre megint előadta a "Mindenkit bedöngölök a földbe!!!" sokáig tartó szöveget. A többiek elndultak hazafelé, hátul Chiaki Asukával, aki folyamatosan szurkolt a lánynak. Iruka csatlakozott hozzájuk Narutóval, a szőke legnagyobb örömére. Közben Ayumi búcsút intett Inoéknak és Sakuráéknak. Jun szóba elegyedett Ayumival, mivel látta párszor a kórházban Sakurával. Kíváncsi volt, mennyire tudnak együtt dolgozni.
Egyre fogyatkozott a társaság, és végül mindenki hazament aludni. A három lány lakott a legmesszebb a város központjától.

Mialatt a telihold fénye birtokába vette a egész égboltot, elkergetve az összes felhőt, a tizenhármasok is lefeküdtek aludni.

Ez volt a hét,
Jön pár új jövevény,
Meg fogsz lepődni:
Csak próbáld kivárni!


 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!