Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 06. rész: avagy Kis lazítás, együtt...

06. rész: avagy Kis lazítás, együtt...

Egy újabb nap a villámok földjén. A nyolcas és a tizenhármas csapat, miután megmentették az elrabolt szolgákat, és elkapták a banditákat, köszönetképp kaptak három nap megérdemelt pihenőt az elöljárótól.
De mint mindig, valaki most is elégedetlen volt...

- Jajj, de kár, hogy holnap már mennünk kell... El tudnám még viselni ezt a kényeztetést. - Nyávogta Chiaki, csak félig érthetően, ugyanis szája közben tele volt kajával. Társai és Hinata félig bosszúsan néztek rá.
- Azt elhiszem. Ha továbbra is így tömöd magad, egy vízilóval leszünk kénytelenek Konohába menni. - Tette hozzá kajánul Asuka.
Természetesen a vörös felháborodott, így Ayumi és Hinata kénytelenek voltak elviselni egy hosszabbra nyúló vízi csatát. A csajok ugyanis egy fürdő női részlegén pancsoltak. A nagy hangoskodásnak és vihogásnak, a másik oldalról beszűrődő férfi hang vetett véget. Kiba és Akamaru csobbant be a meleg vízbe.
- Most, hogy ők is itt vannak, megpróbálhatnátok viselkedni. - Szólt Asukára és húgára Ayumi. - Legalább egy picit legyetek halkabban.


A szőke és a vörös összenézett. Majd hátat fordítottak Hinatának és Ayuminak, és elindultak balra - minél távolabb a másik két csajtól.
- Most mért mentek el? - Nézett utánuk Hinata.
- Biztos valami hülyeséget beszélnek meg, mint amit ilyenkor szokták. - Legyintett Ayumi és elvett egy rizsgombócot a tálcáról. Hinata tovább nézte a két vihorászó lányt. Azok most a nő és a férfi részleget elválasztó falat bámulták, és nagyon jókat szórakoztak. Ez ment már vagy tíz perce. Mikor hirtelen Ayumi felkapta a fejét az egyre hangosabban kacarászó hangokra, eldobta a rizsgombócot, amit azóta is majszolt - és hirtelen támadt dühében egy hatalmas hullámot küldött a két csajra. Azok fulladozva, köhögve előkerültek a víz alól, mikor a támadás egy kicsit alábbhagyott. A hullám neki sodorta őket az elválasztó falnak, ott köhécseltek és hörögtek. Asuka jutott először levegőhöz:
- Héj! Mi a frász ütött beléd?! - Mutogatott Ayuminak.
- Igen! Mi van! Már röhögni se lehet? - Hörgött Chiaki, miközben levegő után kapkodott.
- Megérdemeltétek!! Hogy merted használni a Biarigan- t?! - fújtatott dühösen Albumi.
- Legalább vártátok volna meg, amíg Hinatával kimegyünk!!!
Hangja vészjóslóan csengett. Szeme szikrázott, teste megfeszült.
- O- óóó... Felvette a gorilla - pózt. - Nézett össze Asuka és a vörös. Már nem volt értelme tagadni. A csajok lebuktak. A hirtelen beálló csöndben hallani lehetett Ayumi mérges fújtatását. A túloldalon Kiba kimászott a fürdőből, és a hangokból ítélve vizes talpával csoszogott kifelé. Akamaru kiugrott a vízből és hangosan megrázta magát. Majd követte gazdáját, aki megállt az ajtóban és átszólt a négy csajnak:
- Lányok! Mindjárt kész a vacsora! Siessetek ki, hogy minél hamarabb ehessünk! Az ebédlőben várlak titeket! Ezzel becsukta az ajtót maga és kutyája után és távozott. A túloldalon viszont tapintható volt a feszültség - és Ayumi túláradó dührohama.
- Most mi van? - tárta szét karjait Chiaki.
- Hogy mi van?! Az van, hogy meglested Kibát! Az van!!! - Fújtatott Ayumi. Hinata sikított egy egészen halkat és a szája elé kapta a kezét. Chiaki elvigyorodott:
- Jól van na... Bocs, hogy neked nem mondtam el, hogy hogy néz ki Kiba.
- Mi?! Nem az a bajom, te hülye!!! Hanem, hogy ilyenekre használod az erődet! Ahelyett, hogy...
- Az orvosi Jutsuk nem nekem valóak. Én inkább kiütni szeretem az embereket, nem istápolni őket. Az a te reszortod, nővérkém.
- Akkor is! Mért kellett megkukkolnod Kibát!? - Most Asukára nézett. - És te mért hagyod, hogy ilyen idióta dolgokat csináljon?!
- Jajj ne fújtass már! Minden pasit meg szoktunk kukkolni, akit csak módunkban áll. - Flegmáskodott a vörös.
- Egyébként meg jó poén! Ha elengenéd magad, te is tudnád élvezni a Biarigan adta előnyöket... - Vigyorgott a szőke.
Ez már túl sok volt Ayuminak. Amíg ő dühöngve ordítozott és szitkozódott, átrendezve a fürdő női részlegét, addig a bűn elkövetők és Hinata kirohantak az öltözőbe.
Úgy kb. húsz perc és két idegroham lerendezése után, végre a lányok is leültek az asztalhoz enni. Shino, Kiba és kutyája már javában falatoztak, amit az egyre üresedő tányérok is bizonyítottak.


- Mi tartott ilyen sokáig? - Kérdezte Kiba két harapás közt. Asuka és Chiaki vigyorogva összenéztek, Hinata elpirult, Ayumi pedig mérgesen ciccentett egyet.
- Bocsi, mi siettünk volna, dehát... - Szabadkozott Asuka.
- Ayuminak idegrohama volt. - Újságolta vigyorogva Chiaki.
- És mért vagyok dühös?! Mondd csak el kicsi húgom!! - Csapkodta az asztalt. Az evőeszközök és tányérok csörömpölve visszahullottak az asztalra. Kiba igyekezett elkapni őket, majd szemrehányóan nézett a nőkre és Shino - ra: A bogaras felállt az asztaltól és távozott. Hinata csendesen evett, sűrűen pislogva az ikrek felé. Asuka minden kaját magához húzott, mondván, hogy ő egyáltalán nem hízik ezért annyit zabálhat, amennyi csak belé fér. Közben Ayumi és Chiaki egy véget nem érő vitába kezdett bele a Biarigan szabályos és nem méltó használatáról. A szócsatának az elfogyott táplálék és Asuka folyton lopkodó kezei vetettek véget. Ugyanis a szőke azt a rákot szúrta ki magának, amit Chiaki; és most azért folyt a harc. Ayumi sóhajtott egyet, majd a "Hülyék" kifejezéssel lezártnak tekintette a dolgot. Miután Chiaki megszerezte a rákot és boldogan befalta, Asuka ez édességeket vette célba és végre Kiba is szóhoz jutott.
- Ti mindig ilyen hangosak vagytok? Azt hittem legalább evés közben elhalkultok egy kicsit... - Vigyorgott. - Sajnos a húgom és a szőke még rajtad is túltesznek. - Csak nem elnyomva érzed így magad? Nem gondoltad volna, hogy van aki annyit dumál, mint te, igaz? - Lóbálta pálcikáját Chiaki.
- Akkor nem voltál ilyen hangos, amikor az őrködésetek alatt elrabolták azt a szerencsétlent... - Vágott vissza a fiú.
- Egy null oda! - Mutatott Kibára Asuka.
- Hej! Nektek meg kéne védenetek! - Szólt a csajokra.
- De ha egyszer igaza van! - Vigyorgott kajánul Ayumi.
- Az nem csak ez én hibám volt, hanem Shinoé is! Ha elküldte volna a bogarait...
- Egy kis edzés rád férne, hogy ne legyél olyan gyenge. - Bökte oldalba Asuka a vöröset. - Majd szólok Tsunadének, hogy valami extra edzés - tervet adjon neked.
- Ez nem is rossz ötlet! Elvégre nem sokára itt a Chuunin vizsga és neked fel kell készülnöd... - Húzta fel a szemöldökét Ayumi.
- Micsoda? Te még mindig Genin vagy? - Nézett a vörösre Kiba.
- Eddig még nem jutottam el a vizsgára. Ennyi az egész.
- Hmmm.... - Tette hozzá Ayumi.
- Annyira kikészítette magát a felkészülési idő alatt, hogy egyszerűen elaludt... Nézett Asuka Chiakira, aki kezdte elveszteni a fejét. Ezt tetőzte, hogy Kiba harsány nevetésben tört ki.
- Elaludtál? ... Egy dolog volt, amit Chiaki utált: ha úgy nevettek rajta vagy máson, ha ő azt nem találta viccesnek.


Innentől kezdve az este átment hangos szócsatába Kiba és Chiaki közt, amibe Asuka is társult, mint szurkoló. Másnap pedig indultak vissza mind Konohába. Magára hagyva az elöljárót, családját és szolgáit.

Ez volt a hat,
Megkezdtük a visszautat,
Vár már minket Konoha,
Ami érdekességet hozhat!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!