Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Egyéb ficek; Külsők; Bejárat


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design az Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 03. rész: avagy Irány a Villámok országa!

03. rész: avagy Irány a Villámok országa!

Április közepén járunk. Az erdő megtelik a reggeli állatok csipogó hangjával. A nap épp felkelőben van, és a hajnali hűvösség kellemesen átjárja a testünket. Minden álmos még, és érezhető a reggeli fáradság.
A nap sugarai a fák között próbálnak áttörni, versenyre kelve két lány gyors és véget nem érő futásával.Ez már a negyedik nap, hogy Ayumi és Chiaki Konoha megbízásából elindultak a Villámok Országába. Egyszerű küldetés: megvédeni valakit, megkeresni a támadóit, és közben még a régi csapattagot is megkeresni .
Az adatok szerint, amit kaptak, az elöljáró és családja a Hold faluban lakik a falura néző hegyen, a legtehetősebb házban.
- Tsunade azt mondta, a fószert Raiko Toshiro- nak hívják. Magas, fekete hajú, sötét szemű, tiszteletet parancsoló küllemű. – mondta Ayumi, mikor végre elérték a falu határát.
- Szóval a falu jóképűjét kell keresnünk - vigyorgott Chiaki.
- Van felesége, meg egy fia! És különben is...
- Jajj, na papolj már! Úgyse jönnek be a vén fószerek... És tudom, munka közben nincs csávózás, mert elvonja a figyelmet... - darálta nővére szövegét elváltoztatott hangon a vörös. - Mindjárt vihar lesz. Vagy tornádó?
A házak fölött hatalmas fekete felhők keringtek, villámok cikáztak mindenütt és olyan hangjuk volt, mintha égi katasztrófa próbálna kitörni.
- Húzzunk bele - javasolta Ayumi.
Felfutottak a hegy oldalán, egyenesen be az elöljáró udvarába. Ott aztán hirtelen meg kellett állniuk, mert valaki, egy szőke lány, torka szakadtából ordított a vele szemben állókkal: két fiúval és egy megszeppent lánnyal.

Minden mozdulatán látszott mennyire ideges: ujjal mutogatott, fenyegetett és grimaszokat vágott.
- Meg mondtam, hogy maradjatok nyugton! Nem megmondtam?! Ez az én munkám! Ti csak feltartotok! Ha annyira segíteni akartok, akkor húzzatok haza!!!
Itt fújtatott párat. Az egyik fiú kihasználta a beálló szünetet:
- Már ezt egy párszor megbeszéltük az elmúlt napokban: küldetésen vagyunk itt. Segítünk megtalálni az elöljáró ellenségeit és addig nem megyünk haza, amíg nincs megoldva a feladat.

A srác karba tette a kezeit, ezzel is jelezve, hogy teljesen felesleges a veszekedés, nekik eszük ágában sincs távozni vagy másra hagyni a küldetést. Ez persze csak még jobban feldühítette a szőkét.
- Nem érdekel, hogy mit csináltok, de elegem van belőle, hogy akárhova megyek, mindig belétek botlok!
A fiú egyáltalán nem volt nyugodt, és látszott rajta, hogy nagyon türtőzteti magát, de a hangja még mindig higgadtan csengett:
- Mi a keresésre specializálódtunk, ezért küldtek minket. Ha hagynád, hogy tegyük a dolgunkat, sokkal hamarabb végeznénk!
- Ó igen?! Én meg mindenre specializálódtam, és nincs szükségem kontárokra!!! - ordított a fiú képébe, aki válaszul szintén előre billentette a fejét - úgy álltak egymással szemben, mint két csipkelődő kakas. A megszeppent lány most előrébb lépett, hogy visszafogja a fiút.
- Nyugodj meg Kiba.
- Nyugodjak meg?!? Én?! De hát ő akadékoskodik folyamatosan! Ha együtt működne velünk, már rég meglenne, akit keresünk!
Erre az akadékoskodó ismételten kontrázni kezdett volna, mikor a két érkező is bekapcsolódott:
- Ez az Asuka, mondjad nekik! Halljuk, halljuk - szurkolt jobb kezével Chiaki, hatalmas vigyorral az arcán. Le se tagadhatta volna, hogy imádta hallgatni, ahogy másokat szídtak.
- Gondolhattuk volna, hogy a te villámaid cikáznak az égen... - rázta fejét Ayumi.
- Csajok! Tök jó, hogy eljöttetek! Tényleg mit kerestek itt?
- Konoha új sztár - küldöttjei állnak előtted! - nagyzolt a vörös.
- Mi? Konoha? Az nem lehet, nem ismerlek titeket! - szólt a Kibának nevezett.
- De lehet. Sziasztok, én... - Ayumi bemutatkozott, majd elmesélte, hogyan kerültek ide.
-Na király. Most ellenetek is versenyeznem kell? Nem ér! Minek küldött két csapatot Tsunade? Most én felügyelek hivatalosan Raiko Toshiro- ra és családjára, és...
- Igaz, de nem tudsz egyszerre testőrködni és kutatni is. - Vigyorgott újra Chiaki, majd magára és nővérére mutatott: - Szóval amíg te a családra vigyázol, addig a csapattársaid felkutatják a gonoszakat.
- Mi van? - Pislogott Asuka.
- A Tizenhármas csapat újra akcióba lendül!!! - bokszolt a levegőbe a hiperaktív.
- Király! - ujjongott Asuka is, majd a másik csapathoz fordult: - Most már nyugodtan hazamehettek! A Tizenhármasok kezükbe veszik a dolgokat! - bokszolt ő is a levegőbe. Boldogságát az ég is tükrözte: ahogy elmúlt a haragja, úgy távoztak az égről a sűrű, fekete felhők és villámaik is.
- Na jól van, most már álljatok le. - Mosolygott Ayumi - És nem megy haza senki. A Hokage külön kikötötte, hogy velük együtt kell megoldanunk az ügyet.
- Óóó ... A francba. - Lázadt a másik csapat ellen Asuka.
Nem mintha a másik csapat örült volna, hogy egy ordibálóssal, egy okoskodóval, meg egy hiperaktív szószátyárral kell együtt dolgozniuk...
- Akkor ismételjük át a bemutatkozást: az én nevem Oguri Chiaki, Mariko Asukát már ismeritek. - Itt elvigyorodott - Ő pedig a nővérem, Ayumi. Te vagy Hinata, - nézett rájuk egyesével: - Shino a csöndes és Kiba, a csapat hangja. Ez a nagy kutyus pedig Akamaru. Ugye megsimogathatlak?
Az ikrek hatalmas vágyat éreztek rá, hogy megfogdossák a kutyát. Aki válasz gyanánt nyüszített egyet.
- Szerintem nem díjazza az ötletet... - csalódott Ayumi.
- Akkor majd ha megismertük egymást. - stírölte tovább szegény állatot Chiaki, majd a másik csapat tagjaihoz fordult: - Szóval a terv: szerintem úgy lenne jó, ha kettesével indulnánk el: egy csapat felderítené keletet és északot, a másik csapat nyugatnak és délnek menne. Egy csapat pedig testőrködne az elöljárónál.
- Jó. Mi megyünk felderíteni - szólt csapata nevében Kiba.
- Én maradok itt. Melyikőtök lesz a társam?
-Várj még, Asuka. Még annyi javaslatom lenne, hogy mivel én is inkább felderíteni szeretnék, a két személyes csapatok tagjai úgy álljanak fel, hogy egyvalaki tőletek és egy tőlünk.

Ez a terv egy kicsi problémát jelentett. Asuka marad itt. Kiba, Shino és Hinata felderíteni akart, és Chiaki is. Kiba nem maradhatott a szőkével, mert félő volt, hogy előbb ölnék meg egymást, mint az ellenséget. Shinot furának tartották a lányok, mivel a testéből csak a szemüveg és a felsője közötti rész volt látható, azonkívül nem nagyon beszélt. És Kiba sem szívesen mászkált volna olyanokkal, akik mindenáron babusgatni akarják a kutyáját.
A csapatok tagjai társaikra néztek, hogy mindenki elfogadja- e ezt a felállást.
- Nekem teljesen mindegy, hogy kivel megyek. - Szólt Ayumi. - Ha Hinata Asukával itt marad, akkor Kiba és Chiaki mehetnek együtt felderíteni. És Shino jönne velem. Mik a képességeitek? Én a víz különböző formáival harcolok. Shino?
Shino megvárta a határszünetet, hogy valóban hozzá szóltak- e.
- Bogárharcos vagyok. - felelte.


Ayumi teste összerándult. Némán tátogta a "bogárharcos" kifejezést, majd iszonyat és rémület ült ki az arcára. Asuka arca is hasonlóképpen zöld volt. Irtóztak a bogaraktól, és annak a gondolata, hogy egy olyasvalakivel kell együtt dolgozniuk, akinek a testében millió számra fészkelnek ezek az undorító lények, teljesen kikészítette őket.
- Jól van. Ne parázzatok már. Shino velem jön. Nyugodjatok meg. Hülye libák... Mi megyünk nyugatnak és délnek. Indulhatunk, Shino? - kérdezte a bogarasat Chiaki. A kukkeres bólintott és egy másodperc múlva már el is tűntek a délre tartó házak között.
- Mehetünk, Ayumi? - Kérdezte a reszketőt Kiba. A kérdezett lassított felvételben bólintott. - Jó lesz ez így, Hinata? - Fordult maradék csapattársához.
-Igen, persze. Sok sikert. Akkor mehetünk, Asuka?
- Hogy tudsz megmaradni egy ilyen bogármániás mellett? - szörnyülködött a szőke. Hinata mosolygott, miközben elindultak be a házba. Kiba nézte, hogyan reszket még mindig Ayumi, miközben felült kutyája hátára.
- Biztos, hogy jönni akarsz? Akamaruval is fel tudom deríteni a terepet.
- Még szép, hogy megyek! - Húzta ki magát büszkén a csaj. - Csak bogarak ne jöjjenek a közelembe... - Gondolta Ayumi, majd Kiba és kutyája után indult.

Végre a küldetés
Is elkezdődik már,
Jöhet a verekedés,
Újdonságok, viszály!
Előtérbe kerül pár
Fura képesség:
A három csaj mit tud-
És az ellenség?
Ez volt a harmadik
Hurrikános sztori
Mindjárt itt a négy is
Csak győzd kivárni!


 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!