Hurrikán Krónikák By:Chokolate Sisters: Sam&Aemy
Hurrikán Krónikák Köszöntő
Üdvözlünk az oldalon! Egy különleges alkotáshoz érkeztél, a Hurrikán Krónikákhoz, ahol megismerhetsz más ficeket és rajongókat is. Az oldal egyetlen kitalálója és alkotója Chokolate Sisters: Sam & Aemy, alkotásunkat 2008.11.08.-án nyitottuk meg. A történet, mely saját, a Naruto Shippuudenhez kapcsolódik, illetve annak saját verziójú folytatása. Főszereplők: A nagyszájú és minden lében kanál Hold falu szülötte Asuka, a hiperaktív és káromkodó mániás Chiaki, és az okos, szégyenlős, de türelmetlen Ayumi. Kövesd nyomon történetüket, mely teli van bolondsággal, harccal, és vágyakkal! Érezd jól magad! - FanFiction for Naruto -

 
Firkák

Naruto Shippuudenhez kapcsolódik
Ebben a modulban ficeket olvashattok egyéb kategóriában, a három lánnyal és a Hurrikán Krónikákon kívül, a Naruto Shippuuden világához kapcsolódva, mind más - más szemszögben. Megéri beleolvasni, mert elég sok dolog kiderül a lányokról...

Mariliisa írta: Jégvirágok Egy téli estén Naruto és Sasuke beszélget. Harmonikus kis fic.

Wind írta: Gaara gondolatok Elmélkedés az életéről, jövőjéről és múltjáról.

Hurrikán Krónikákhoz kapcsolódik
Anii írta: Visszatérés A Homok falut megtámadják, Gaara és a többiek veszélybe kerültek. Ám ekkor három idegen érkezik a faluba. Kinek az oldalára állnak?

Jun írta: A találkozás A konohai chuunin vizsga idején találkozik két ember... Ayumi és az akkor még Jinjuriki Gaara... Mi sül ki ebből?!

Aemy írta: Az újratalálkozás A Negyedik Nagy Shinobi Háborúban az öt Kage vállvetve harcol Madara ellen. Erre a pontra érkezik a három lány. A történet Jun: A találkozás című fice alapján íródott.

Aemy írta: A kezdet A történet Ayumiról és a Homokba költözéséről szól. A felnőtté válás mégsem olyan egyszerű, főleg ha te vagy a családban az elsőszülött...

Aemy írta: A Konoha Gimnáziumban Chiaki és Ayumi családja a fővárosba költözik, új életbe és új gimnáziumba kényszerülnek. Itt kezdődnek a bonyodalmak... Folyamatban...

Aemy írta: Az élet nehézségei Az élet tele van apróbb örömökkel és bosszúságokkal. De mit érzel akkor, ha olyan ember közelében ér balszerencse, akibe épp bele vagy zúgva és még a felettesed is?! Hát így kezdődik egy vígjáték!...

Aemy írta: Jövőkép Mit tennél, ha a megszokott életed felborulna, mert a jövőd a nyakadba hullana egy nap? Szó szerint... Így kezdődik egy bonyolult élet?

Aemy írta: A Rivális Minden felkavarodik, amikor egy régi ismerős (vagy talán kicsit több annál) megjelenik hirtelen az életedben, újra...

Aemy írta: Időcsavar Este a megszokott napirended szerint lepihennél, de hirtelen egy csata kellős közepében találod magad. Aztán hirtelen mégsem...

Navigáció

Ha bármilyen kérdésed van ott a Vendégkönyv/Hirdetőkönyv, Egyéb ficek, valamint az oldal eddigi Külsejei és a Bejárat...


Tank you Masashi Kishimoto, google, annria2002, devart, stb...
A design a © Aemy Design munkája!
Hurrikán Krónikák Részek
Hurrikán Krónikák Részek : 01. rész: avagy Ayumi és Chiaki útnak indul

01. rész: avagy Ayumi és Chiaki útnak indul


Szép napsütés, csend és... - Ébredj már Chiaki! Ma végre elhúzhatunk! Gyerünk már, nem hallod?!?
Oordított Oguri Ayumi ikertestvére fülébe, aki természetesen megint elaludt.
És az istennek se akarta abbahagyni a lustálkodást és nyúztózkodást.
Ayumi, miután 2 türelmes percig topogott a lábával, elvesztette amúgy is kevés türelmét:

- Ha nem kelsz föl most azonnal, elbúcsúzhatsz a az ágyadtól! - üvöltötte fejét vesztve. Chiaki fél szemét kinyitva leste nővérét, majd megint nyújtózkodni kezdett volna, ha nővére nem töri ketté alatta az ágyat egyetlen erős rúgással. Erre Chiaki is felkapta a vizet és olyan ordibálásba kezdtek, ami nem való normális emberek fülének.

Chiaki utálta, hogy legnagyobb riválisa a tőle 1 perccel idősebb nővére. Miért is? Mert míg Ayumi chuunin és orvosi ninja volt, addig Chiaki csak egyszerű genin, aki a tűz irányításához értett. Elég szokatlan, hogy a Hullámok Országában valaki a Tűz jutsukat ismerje.

Miután Chiaki is elkészült, elhagyták a Köd Falut, majd célul vették a Hullámok Országának határát. Három napig tartó út, pihenés nélkül.
- Irány a Tűz Országa! - hiperaktívkodott Chiaki, nővére pedig csak sóhajtott.
- A lábad járjon, ne a szád, gyökér..
- Szerinted megtaláljuk a rokonainkat? - kérdezte Chiaki, aki mindig is nagy családot szeretett volna.
- Nem tudom. Remélem...
- Bár azt nem is értem mért menekültek el, ha a Hokage megmentette a falut a Kyuubitól. -érvelt Chiaki.
- Biztos féltek, hogy még 1 szörny ráront az otthonukra. - válaszolt Ayumi.
- Talán. De akkor nem kéne 1 ismeretlen ország, ismeretlen lakói közé menni, az ismeretlen rokonainkat keresve. Ez szemétség! - háborgott Chaiki, ha előkerült a téma.
- Azt se tudjuk, hot kezdjük a keresést!
- Ne hisztizz, Chiaki! Egyvalakit ismerünk, ő majd segít! - okoskodott Ayumi. - Így is elég ideges vagyok, ne pattogj itt nekem!!!
Konoha felé közeledve egyre melegebb és naposabb lett minden.
- Na jó, melegem van! - közölte Chiaki.
- Nekem is, király!
Eltették csuklyás köpenyüket, majd Ayumi észrevett egy folyócskát az erdő mélyén.

- Állj! - szólt. - Előbb mártózzunk meg.
- Oké! De majd nézd meg, hogy a séróm is jól áll- e, ha megszáradt!
- Jó - Ayumi belenyúlt a vízbe- Hú, ez elég kellemes.
Chiaki is beledugta a kezét:
- Egy frászt! Ez tök hideg! De majd én felmelegítem. - És már csinálta is a kézjeleket, nemtörődve nővére :- Ne!!! - ordításával.
- Áá, mért csináltad?! - biggyesztette le ajkát Ayumi.
- Mert nem óhajtok megfázni! - feleselt Chiaki, miközben ledobta minden cuccát, hogy megmártózhasson a langyos vízben. Vigyorogva fejest ugrott a tó közepébe, mire nővére felhúzta egyik szemöldökét.
- Aú! Ez fájt... Nagyon pici ez a folyó. - simogatta fájó buksiját Chiaki.
- Úgy kell neked! Minek ugrálsz, mint egy hülye? Idióta... - ezzel nyugodtan besétált húga mellé, hogy jól lefröcskölhesse.
Mialatt a lányok viháncoltak, valaki kiszúrta őket. Egy fehér hajú, extrán perverz férfi, távcsővel a kezében.
- Jajj, de békés itt. - mosolygott Ayumi.
Ekkor megcsillant a nap fénye a távcső lencséjén. Chiaki azonnal tűzgolyót küldött a villanás helyére: egy hangos ordítás, majd puffanás hallatszott. Közben sikítás, mert Ayumi is felfogta a történteket. Mire szitkozódva kimászott a folyó partjára, húga már rohant is a fáról lefordult felé.
- Aúúú... - nyögte a férfi, miközben porolta eléggé megpörkölődött ruháját. Csüggedve nézett a folyó felé, majd fura zajra lett figyelmes. Valaki tőből tépte ki a fákat és közben dühösen ordított. Jiraiya a másodperc töredéke alatt ugrott fel estéből és kezdett el rohanni Konoha felé, nyomában két nagyon dühös üldözőjével.

- Esküszöm, ezért kinyomom mind a két szemét a köcsögnek!!! - kiabált Chiaki.
- Ha elkapom, többé nem áll föl, az tuti! - rikácsolta Ayumi, miközben szegény fákat csépelte tovább.
- Fuss az életedért!!! - ordította Chiaki a kukkolónak, majd egy sátáni kacaj kíséretében felgyorsította a tempót.

És érjen itt véget
Ím' az első fejezet,
Hozzon több sikert
A hurrikános történet -
Kérd a folytatást, ha tetszett -
Ígérem teljesítem kérésed.

 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók